Udfald: 2
Odds: 1.8
Status: Tabt

Spillet hedder asien +0,5, hvilket er det samme som X2.

Torino er inde i en god periode, hvor man er ubesejret i syv kampe i træk. I den periode har man dog flere gange haft marginalerne med sig. Fakta er stadig, at man står godt defensivt, mens det skaber stadig kniber offensivt efter sommerens slag af Cerci og Immobile. Torino har store problemer med at skabe kampene, hvilket blandt andet kan aflæses i deres hjemmebane stats. Hjemme hedder målscoren 8-7, og fire af målene er scoret af forsvarsspilleren Kamil Glik efter dødbolde.

Sampdoria er årets positive overraskelse i Serie A, hvor man pt. er nummer 5 men kun to point fra 3. pladsen. Sinisa Mihajlovic kom til som træner er det gået støt og roligt opad. han har fået opbygget et rigtig solidt defensivt fundament, og kun Juventus og Roma har lukket færre mål ind. Oppe foran mangler man stadig lidt i forhold til at kunne bide skeer med de helt store. Eder og Bergessio er dog glimrende spillere, og idag har man tilmed nyindkøbet Etoo med i truppen.

Jeg ser dette som en helt åben kamp, hvor prisen er skruet en kende for højt op på Sampdoria her pga. Torinos gode stime og deres 1-0 sejr ude over Inter i sidste weekend. 1,80 er glimrende betalt på at Sampdoria får point her.