Udbyder: Nordicbet
Spil her
Dato: January 12, 2018 19:00
Kamp: Tellus - Västerås
Spiltype: Asian
Udfald: Västerås -3,5
Odds: 1.80
Spilbar ned til: 1.67
Status: Vundet
På Zinkensdamn mødes Tellus og Västerås, en kamp der bør være klasseforskel i og jeg forventer gæsterne tager et sikkert stik med hjem inden VM pausen.

Tellus er et af de hold, der har overrasket positivt i denne sæson. De når ikke slutspillet, men har gode muligheder for at undgå at skulle spille nedrykningsspil i foråret. Den lille Stockholmsklub for formået at stjæle point fra Broberg og Vänersborg i deres sidste to kampe, flotte præstationer men dagens modstander er en klasse over de to hold. Tellus tabte forinden Brobergkampen(4-4) klart hjemme til Villa(1-5), Sandviken(2-7), Edsbyn(1-10) og Hammarby(3-7), hold der alle er på niveau med dagens gæst.

Västerås vandt i sikker stil 6-1 hjemme over Vänersborg i onsdag. De har 5-6 kampe til at skabe sig et bedre udgangspunkt i Elitserien end den nuværende 5. plads. En sejr skal de nok få, så er spørgsmålet bare om de gider at folde sig ud og vinde med mere end 3 overskydende. Det tror jeg de gør, der er VM om en uge i Rusland og Västerås har 3-4 spillere der er med i den svenske bruttotrup på 26 spillere. Af disse bliver 8 spillere siet fra efter weekendens kampe og hvad jeg forstår er flere af Västerås spillere på vippen til at blive vraget.

Motivationen til at levere en toppræstation er mit vigtigste argument for at spille Västerås -3,5 odds 1,80 hos Nordicbet/Betsafe.