Udfald: 0 - 0
Odds: 2.1
Status: Vundet

Tippet her går på, at der står 0-0 til pause i kampen mellem Sydkorea og Iran.

Begge hold ligger gunstigt til at gå videre til VM-slutrunden. Sydkoreas værter er definitivt sikret med kryds, mens Iran i tilfælde af uafgjort også er videre, med mindre Uzbekistan sejrer kæmpestort over Qatar – i sig selv svært at se, eftersom Uzbekistan maksimalt har scoret et enkelt mål i seks af deres syv foregående kampe.

I stedet for at spille det rene kryds, synes jeg dog, at 0-0 til pause er bedst. Uzbekistan kan trods alt godt tæve et motivationsløst Qatar, og så kan Sydkorea – Iran kampen gå amo i 2. halvleg, hvor Iran risikerer at skulle jagte sejren.

I forvejen er Iran ekstremt defensivt orienterede i 1. halvleg af VM-kvalifikationskampene indtil videre, hvor hele fem af syv kampe har stået 0-0 til pause. Landstræner Carlos Quieroz er ikke kendt for at spille voldsomt underholdende fodbold, og han vil garanti også holde igen med det offensive spil tirsdag eftermiddag.

Jeg synes, det er et fint spot på en målløs første halvleg.