Udbyder: Danske Spil
Spil her
Dato: January 13, 2018 20:30
Kamp: Sverige (hold-special)
Spiltype: Topscorer - Sverige
Udfald: Niclas Ekberg
Odds: 2.15
Spilbar ned til: 1.95

Niclas Ekberg blev topscorer for Sverige ved seneste slutrunde (5. mest scorende i hele turneringen), og han er i gang med en god sæson i Kiel, hvor han snitter over 5 mål i Bundesligaen.

Ekberg er førstevalg til at tage straffekast, som han også tager sig af Kiel. Hans største modstander er Tollbring, ifølge Danske Spil, som giver samme odds. Men Tollbring får altså ikke meget spilletid i Rhein-Neckar, hvor en hvis Valur fra Island tager det meste.

Det kan give mere tid til hans makker på fløjen fra Flensborg – Wanne.

Ekberg kan også blive roteret med Zachrisson, men han er noget længere foran i rækken end f.eks. Tollbring er foran Wanne i min optik.

Ekberg missede to straffekast i den seneste kamp mod Ungarn, men det kommer ikke til at rykke ved hvem, der tager straffe, når det rigtig gælder. Det, som til gengæld er positivt for det her spil, er, at Ekberg også tog straffekast efter han havde brændt. Han har altså lang snor fra de syv meter.

Ydermere kom han lige akkurat op på listen som en af de ti mest scorende svenske landsholdspillere i den kamp, som han nu deler med Källman. Der er altså også tale om en enorm rutine hos den 29-årige fløj.