Udbyder: Bet365
Spil her
Dato: January 13, 2018 16:00
Kamp: Sporting B - SC Covilhã
Spiltype: Match odds
Udfald: 2
Odds: 3.75
Spilbar ned til: 3.50
Status: Vundet

Sportings B-hold spiller under de samme begrænsninger som alle andre Primeira B-hold i Segunda’en: Man kan hverken rykke op eller ned, og man deltager heller ikke i pokalturneringerne som A-holdet tager sig af.

Det betyder ikke, at man er helt ligeglade med præstationerne i Segunda’en, men B-holdet, der i lighed med de andre B-hold i rækken er en ren U23-trup, er sat i verden for at udvikle spillere. Resultaterne er klart mindre vigtige. I sidste runde spillede Sporting B 0-0 ude imod Braga B, runden før tabte man 1-2 hjemme til Guimarães B, et af rækkens ringeste udehold.

På den anden side har vi Covilhã, der – lidt som de plejer – er kommet ok ind i vinteren efter en lidt tung start på sæsonen. I sidste runde hentede man sågar en sjælden udesejr imod Penafiel.

Covilhã hører normalt til i Segunda’ens midterfelt, som også er hvor man befinder sig nu, men et skud efter toppen er ikke urealistisk. Og ganske vist scorer Covilhã ikke mange mål, men forsvaret er Segunda’ens bedste. Til sammenligning har Sporting B overraskende nok rækkens dårligste defensiv.

Intet af det ændrer på, at Sporting B er favoritter. På en god dag kan de givetvis også storsmadre Covilhã hvis de vil. Men bjergløverne har motivation og form på deres side hvor mange, der spiller på Sporting B kun sætter penge på navnet og ikke på præstationerne. Værdien er utilsløret på udesejren.

Liga: Portugal Segunda
Spilbar ned til: 3.50