Odds: 2.30
Spilbar ned til: 2.12
Status: Vundet

Lokalbrag i Vojens fredag aften, hvor formstærke Odense gæster Sønderjyske.

Gæsterne kommer med tre sejre på stribe. Fredag vandt man en tæt kampe hjemme 2-0 mod Rungsted, hvor det sidste mål faldt i tomt mål. Dagen efter var man så på besøg i Rungsted og vandt 4-3. Her var man tidligt i 2. periode foran 3-0 og kampen blev kun spændende fordi man slækkede lidt på håndtaget.
Tirsdag førte man 3-0 efter 10 minutter mod Herlev, og 4-0 efter to perioder, så den kamp var nærmest vundet inden man gik i gang. Profilen Dale Mitchell er kommet i gang med produktionen, man er stort set skadesfri og det ser generelt fornuftigt ud i Odense pt.

Begge hold har fuld motivation til at vinde kampen, da pladserne om Final Four er utrolig tætte.

Sønderjyske kæmper stadig med skader til mange nøglespillere. I tirsdags i Rungsted manglede man hele 11 mand, og man havde således svært ved at stille tre kæder til kampen.
Der er ikke nyheder ude endnu om nogle af disse skulle være klar. Men selv hvis man får et par stykker tilbage, mangler man stadig en stor del af truppen.
Mange af de rutinerede der stadig kan spille, får utrolig meget istid. Det var tydelidt at se i kampen i tirsdags, at man havde svært ved at følge med i 3. periode.

Sønderjyske har nu tabt fem kampe i streg, og kun i en enkelt af disse har man scoret mere end to gange.