Odds: 2.10
Spilbar ned til: 2.00
Status: Tabt

Hvis det skal vende for Sønderjyske, må det blive i dag.
Seks nederlag på stribe er tydeligvis ikke imponerende, men skaderne til yderst vigtigt personel har kostet.
Nu møder man et andet formmæssigt dårlig hold, Herlev.

Det vigtige her er, at Derek Damon og Greg Gibson er tilbage fra lange skadespauser.
Gibson var tidligt i sæsonen topscorer og Damon skulle ligeledes være en bærende kraft.

Sønderjyske spillede en godkendt kamp i Frederikshavn, hvor man førte 3-1 efter to perioder, men måtte se FIK træde på speederen i 3. periode og løbe med sejren.
Der er grund til optimisme.

Herlev har tabt tre på stribe, efter deres flotte sejrsstime.
Rødovre scorede til 3-1 sidst i kampen den 12/12, men kampen var ikke helt så tæt som resultatet antyder, da Rødovre vandt skudstatistikken massivt og Herlev nærmest intet havde i 2. halvdel af kampen.
Derefter tabte man klart 1-5 i Frederikshavn, og senest i Rungsted skulle man efter sigende have været heldig med kun at tabe 4-3.

Herlev mangler formegentlig stadig Kim Staal og Mikkel Ankjær, og jeg tror ikke på deres bredde er god nok.

Sønderjyske bør komme stormende her og jeg levner ikke Herlev de score chancer.