Udbyder: Bet365
Spil her
Dato: January 12, 2018 18:15
Kamp: Serbien - Makedonien (turnerings-special)
Spiltype: Turnering H2H
Udfald: Serbien
Odds: 2.50
Spilbar ned til: 2.15

Jeg synes Serbien muligheder ser langt bedre ud end oddset indikere.

Serbien har nogle rigtig gode individualister, som på en god dag er på et rigtig højt niveau. Vi taler Rnic, Vujin, Nenadic, Djordic — og ikke at forglemme Sesum og Stojkovic.

De er i pulje med værtsnationen Kroatien, som de møder i første kamp og så Sverige og Island.

Jeg forudsiger Svenskerne og Serberne til at konkurrere om den andenpladsen. Jim Gottfridsson har været skadet i lang tid op til slutrunden, men han spiller igen. Spørgsmålet er, om han kan holde til at spille meget i en tætpakket slutrunde. Han var en stor profil til VM.

Island må betegnes som det svageste hold i gruppen, og jeg synes ikke Palmarsson er på tidligere set niveau efter tumulten i Veszprem og skiftet til Barcelona.

Desuden må der forventes stor opbakning til det serbiske landshold, da de er naboer til Kroatien.

I gruppe C er Makedonien også oppe mod rigtig hård modstand, og selvom de har vist gode takter op til EM under Raul Gonzalez, så ser jeg dem ikke overaske her.

Spørgsmålet her er, hvor meget Montenegrinerne kan bide fra sig. For som puljen ser ud på papiret, så ender Makedonerne på tredjepladsen – det tror jeg også på. Men kan Montenegrinerne måske ryste posen lidt i gruppen. De kunne godt få god opbakning, da der er en 800 km fra deres spillested til hjemlandet.

I bund og grund synes jeg tredjepladsen er mere givet til Makedonerne. Hvor jeg vurderer Serberne til at have en chance for at overaske og måske tage 2. pladsen.

Det er ret sandsynligt, at begge hold ender med at få tre kampe i mellemrunden, og så er det det. Bliver det tilfældet ender væddemålet som DNB. Der spilles kun om 6.-1. pladsen.

Makedonerne vil også rende ind i sværere modstand i mellemrunden, hvis holdene ender som forventeligt. Makedonerne skal i så fald møde Spanien, Danmark og Ungarn, hvor Serberne skal op mod Frankrig, Norge og enten Hviderusland eller Østrig. To sidstnævnte er en noget ringere modstand end Ungarn.

Rigtig flot værdi i 2.50 her.