Udbyder: Unibet
Spil her
Dato: January 12, 2018 2:00
Kamp: Toronto Raptors - Cleveland Cavaliers
Spiltype: LeBron James antal points
Udfald: Over 26,5
Odds: 1.85
Spilbar ned til: 1.81
Status: Tabt

Cavaliers er rendt ind i en lille slump efter kun 3 sejre i de seneste 9 kampe. Især på udebane har King James og co. haft det svært med blot 1 sejr i seneste 7 udekampe. I nat møder de Raptors, som lige nu ligger og kæmper med netop Cavaliers om anden seed i øst.

Raptors er ligaens næst bedste hjemmehold med hele 14 sejre i 16 mulige i Canada. Man kan derfor godt forestille sig et scenarie, hvor Cavaliers hænger efter i dele af kampen, hvilket bør får LeBron James til at spille mange minutter. Han er i forvejen en spiller der spiller mange minutter, trejde flest af alle spillere i ligaen, hvilket selvsagt taler for spillet. I en direkte matchup mod de direkte konkurrenter i placeringen i konferencen, bør LeBron få mange minutter i nat. Også med tanke på, at Cavaliers kommer fra 3 dages fri og energidepoterne bør derfør være fulgte.

Raptors er uden deres klart bedste forsvarsspiller i Serge Ibaka. I slutspillet sidste sæson havde Ibaka ansvaret for LeBron, og det har han typisk når de to spillere spiller mod hinanden. Det skyldes, at han oftest er den eneste spiller fra modstanderholdet, der nogenlunde kan matche James’ fysik og samtidig følge med ham. Det er derfor også en plus for spillet, at Ibaka er ude, da der ikke er nogen oplyst erstatning Toronto kan sætte til at dække James.

James scorede blot 10 point senest, hvilket er langt under snit. I nat kunne han se Durant score hans point nr. 20.000 i karrieren, og det er ikke usandsynligt, at han i nat går ud og viser, hvem der er den sande point-champ i ligaen. Og med duften af 30.000 points, kun 126 points fra, kan det godt give lidt ekstra motivation til virkelig at få sat point på tavlen i nat.