Udbyder: Bwin
Spil her
Dato: January 13, 2018 22:30
Kamp: Philadelphia Eagles - Atlanta Falcons
Spiltype: Asian Handicap
Udfald: Philadelphia Eagles +3
Odds: 1.87
Spilbar ned til: 1,81
Status: Vundet

Vi kigger i denne runde nærmere på fuglekrigen mellem Eagles og Falcons.

Eagles, som mistede deres QB Carson Wentz, i slutning af sæsonen, er det første hold nogensinde, der som et nr 1 seed er underdogs, og det har da også betydning for holdet, at det ikke er MVP kadidaten QB Wentz, som står under centeren.
Eagles har et af ligaens bedste forsvar. De er det stærkeste hold imod løbet og giver i gennemsnit 18,4 point/kamp (nr. 4 i NFL).

Atalanta Falcons slog sikkert LA Rams i Wild Card runden i sidste uge (26-13) og især var den defensive side af holdet en oplevelse.
Matt Ryan kastede for 218 yards 1 TD og 0 Picks. Stjerne WR Julio Jones greb 9 bolde for 94 yards og virker måske til at have genfundet lidt af den form han viste i hans super sæson sidste år. Falcons fik løbet for 142 yards.
Men som sagt var det mest imponerende fra kampen Falcons forsvar, de virkede hurtige og valgte så også at holde ligaens mest scorende hold til 13 point.

Falcons har spillet mange vigtige kampe her på det sidste. for at komme med i Playoff og nu skal de så på udebane igen og denne gang er det i et koldt vejr.
Eagles tabte kun en enkelt kamp på eget græs i sæsonen og selvom Falcons ligner det samme playoff hold som sidste år, så har de sæsonen igennem været ustabile. Jeg er usikker på hvor længe Falcons kan blive ved med at præstere på dette niveau.

Jeg tror på at kampen kan blive en tæt lavscoring affære, og med 3 point til Eagles inden kampstart er jeg fortrøstningsfuld i at backup Nick Foles spiller en fornuftigt kamp uden at lave fejl (læs: turnovers).
Jeg har tillid til at Eagles forsvar holder dem inden i kampen mod et fladt/træt Falcons hold