Udfald: 2
Odds: 3.30
Spilbar ned til: 3.05
Status: Vundet

Panathinaikos er kontra Ajax, før lige startet deres i weekenden. Ajax har derimod været i gang i et par uger, hvor de er kommet godt fra land med ti point i fem kampe og to sejre ud af to mulige på udebane (3-0 og 3-1). Panathinaikos fik også den start de ønskede sig i den hjemlige græske liga med en 3-0 sejr.

Inden Panathinaikos nåede gruppespillet, måtte de igennem kval-spillet hvor sidste runde bød på Brøndby IF. Umiddelbart gik de sikkert videre med samlet 4-1, men her skal det tages i mente, at Brøndby fik to mand udvist i Grækenland i kamp, som gav en forvrængning af det egentlige kampbillede. Crone blev udvist efter en god halv time, hvor Brøndby ellers havde haft flere gode muligheder, eksemplificeret ved Pukki’s ene friløber. 2 minutter inde i dommerens overtid af første halvleg får grækerne nettet til at blafre. 5 minutter inde i anden halvleg begår Rønnow straffespark og får et rødt kort, og herefter er kampen så godt som slut for Brøndby. 3-0 var med andre ord ikke et retvisende billede af de to holds kvaliteter.

Ajax nåede i gruppespillet ved at misse den afgørende kval-runde til Champions League. En kæmpe skuffelse for den hollandske storklub. Det skete da de samlet tabte 5-2 til FK Rostov. Et resultat der nødvendigvis heller ikke afspejlede kampbilledet af de to kampe. Effektiviteten var forskellen. I kamp 1 i Holland havde Ajax 72% boldbesiddelse og 22 skud mod Rostovs 6. Den kamp endte 1-1. I returkampen sad Ajax igen på det meste af spillet, 64% boldbesiddelse. Rostov havde 10 skud, Ajax 9. Kampen endte 4-1.

Panathianaikos er som sagt kun lige startet deres sæson, og der kan stadig godt sidde lidt rust. Ajax er omvendt fuldt i gang med deres. Panathinaikos er ikke uheldige med at være i Europa League gruppespillet. Ajax kunne godt med mere kynisme have spillet i går eller forgårs (CHL). 3,30 på Ajax sejr er ganske enkelt for højt.