Kamp: Nashville Predators – Pittsburgh Penguins
Udfald: Pittsburgh Penguins
Odds: 2.35
Spilbar ned til: 2.18
Status: Tabt

Kamp 4 i Stanley Cup-finalen skydes i gang i nat. Penguins fører serien 2-1, efter to sejre på hjemmebane og så senest et 5-1 nederlag i Nashville forleden.
På trods af at man er bagud i kampen, har Predators været det bedst spillende hold i finalen so far. Man har vundet skudstats. i alle kampene og i den første kamp var det nærmest tyveri at Penguins vandt. Predators får annulleret et mål til 0-1 på en barberblad tynd offide, der stadigvæk diskuteres, fordi billederne der er offentlige tilgængelige ikke er gode nok.
Penguins bankede lynhurtigt 3 mål ind, inden for de sidste fire minutter af første periode og var foran 3-0. Predators kæmpede sig tilbage i kampen til 3-3, og Penguins havde ikke ét eneste skud på mål efter målet til 3-0, før de scorede til 4-3 med 4 minutter tilbage af kampen, og sikrede sig så sejren på 5-3 i tomt net kort efter.

I seneste kamp i Nashville sang hele hallen smæde-sange ned mod Penguins-keeper Murray. Medierne spekulerer I om det går ham på, men jeg tror han bruger det som motivation. Murray har endnu aldrig tabt to kampe i streg i playoffs.
Penguins har tabt skudstatistikken i næsten alle kampene i årets playoff, men det har tydeligvis ikke været et problem, når blot man scorer på de få chancer man får.
Penguins vandt kamp 4 både mod Ottawa og Washington, og vandt skudstatistikken også, i kampen oppe i Ottawa.
Nashville tabte deres seneste kamp 4 i serien mod Anaheim, endda på hjemmebane.

Den vigtige 3. kæde-center Nick Bonino trænede med holdet igen i går, efter sin fodskade på et blokeret skud tidligere i serien. Dagen efter skaden gik han rundt på krykker, men træner altså nu. Hvis han er klar igen, står Penguins klart bedre til nattens kamp.

Jeg tror Penguins’ rutine slår til igen, og de napper sejren i nat.