Spiltype: Asien Handicap -1
Udfald: 1
Odds: 2.75
Status: Vundet

Spillet er Napoli Asien -1 2,75, hvilket betyder at hvis Napoli vinder med 1 mål får vi vores indskud tilbage, mens vinder de med mere end 1 mål vinder vi væddemålet. Taber Napoli eller ender kampen uafgjort er væddemålet tabt.

Napoli har ikke fået nogen god start på Serie A, idet de kun har fået to point i tre kampe, og modtanden har ikke været overvældende. Torsdag klaskede man dog Club Brugge 5-0 i EL, hvilket gør at der er lidt momentum nu, men det skal følges op med en sejr i dag.

Skulle kampen spilles på neutral grund ville undertegnede have Napoli, som favorit. Nu er Napoli hjemme, hvor de er rigtig stærke og kan stille i stærkeste opstilling. Modsat har Lazio en del skader, og særligt fraværet af De Vrij, Biglia, Klose og Candreva gør omdt. Dertil kommer at sidste års store komet i Serie A Felippe Anderson slet ikke har ramt niveau i år, og alt indikere at han er bænket til aftens kamp.
Med De Vrij har Lazio kun tabt 7 ud af 30 kampe, men omvendt har de tabt 5 ud af de 11 kampe han har manglet, og heraf har 7 af dem været på hjemmebane imod overkommelig modstand. Biglia er anfører for Lazio og var rygtet til både Real Madrig og United i sommers.

Bemærk desuden at Klose, Andersson og Candreva var nummer 1,2 og 3 på Lazios interne topscorerliste sidste sæson.

Ingen tvivl om at Lazio er markant svækket til aftens kamp, og de har desuden heller ikke spillet godt hverken i Serie A eller i CHL kvalen imod Leverkusen. Et andet argument der taler for Napoli er, at i sidste sæson sidste runde møder Napoli Lazio hjemme. Vinder Napoli er de i CHL, mens Lazio blot skal undgå at tabe. Napoli er klart bedst i første halvleg, men er indeffektive foran mål. Modsat er Lazio effektive og ved pausen er stillingen 0-2.  Napoli kommer i 2. halvleg hurtigt på 2-2 og spiller sågar 11 imod 10, og ved stillingen 2-2 får de straffe. Higuain brænder og kampen ender 2-4 til Lazio.
Hvorfor er det så vigtigt ? Man kan være helt sikker på, at Napoli har haft denne kamp markedet i kampprogrammet.  “Huge revenge game” som man kalder det i USA, og vær sikker på at nederlag som i sidste sæson bliver husket selv at professionelle fodboldspillere. Det er payback time!

Vælger at stramme linjen til Asien -1, men der er også ganske nydelig værdi i 1,90 på den rene sejr.