Udbyder: Bet365
Spil her
Dato: January 12, 2018 20:30
Kamp: Kroatien - Serbien
Spiltype: Handicap +7,5
Udfald: Serbien
Odds: 1.50
Spilbar ned til: 1.43
Status: Tabt

Serbien har tabt deres senest 5 optaktskampe til EM. Nu synes jeg bookmakerne topper i forhold til odds på Serbien. Bet365 med flotte 1.50 på +7.5 handicap. De fleste bookies er omkring 1.40.

Serbien sparede Nenadić, Šešum, Vujin, Marsenić, Cupar og Vujić i sidste testkamp mod Slovenien. Alligevel var de foran ved pause, men endte så med at tabe. Jeg synes alligevel, det siger noget om Serbien, at de kunne være så godt med – også selvom Slovenerne roterede meget.

Som Serbiens træner også siger om de to sidste testkampe mod Slovenien “Close to the game with Croatia. We’re looking to preserve freshness.” (kilde: Det Serbiske Håndboldforbund).

Kroaterne skal være favoritter – men ikke så store. Den her kamp er en “hadets kamp”. De to lande har en lang og blodig historie med hinanden, og det har også afspejlet især tilskuer og derfor også vigtigheden af kampen, selvom spillerne ikke deciderede “hader” hinanden.

Det er en “lille” finale, de to hold starter med, og det her burde være guf for de store individualister begge hold har. Her tænker jeg bl.a. på Duvnjak og Nenandic. Men begge hold har flere.

Resultatmæssigt har kroaterne også fået en middelmådig optakt til EM. +7,5 er et tårnhøjt handicap – det tror jeg ikke Kroatien dækker.