Odds: 1.83
Spilbar ned til: 1.75
Status: Tabt

Hvidovre har haft det forventet svært i deres “jomfru”-sæson i nyere tid.
Tre sejre i 25 forsøg taler sit tydelige sprog, og jeg tror ikke de øger antallet af sejre efter i aften, hjemme mod Rødovre.

En anonym kilde oplyser mig at man vil give startende debut til 3. keeper Jacob Bjartmarsson. Den svenske keeper på kun 17 år fik halvdelen af kampen i Esbjerg senest, men har ellers ikke spillet kampe på seniorniveau.
1. keeper Lundström er stadig skadet, og selvom 2. keeper Hansen ikke har stået dårligt, giver man chancen til Jacob.

I Esbjerg førte Hvidovre 0-1 efter 1. periode, men var bagud 6-2 efter to perioder.
Esbjerg slap lidt på gassen og Hvidovre kom tilbage med tre mål, men det var ikke nok.
Før den kamp tabte man ”kun” 1-0 til Gentofte, der siges at skulle have spillet en meget dårlig kamp.

Så det ligner altså at Hvidovre spiller tætte kampe på det seneste, men tallene lyver en smule.

Rødovre har også keeper-problemer, da både Ridderwall og Lee-Olssen er skadet.
Man har derfor hentet Gasper Kroselj i Medvecsak Zagreb, et hold der sidste år spillede med i KHL.
Han har haft en halvsløj sæson i den østrigske liga hvor Zagreb nu er med, og forsøger at spille sig med til OL ved at tilknytte sig Rødovre frem til nytår.

Rødovre har været lidt svingende på det seneste, men har snuppet point fra de andre hold der pt. Ikke kan få det til at fungere, nemlig Rungsted og Sønderjyske, begge på udebane.
Rødovre ligger på 6. pladsen, som giver adgang til kvartfinalerne, så man slipper for en serie på op til 7 kampe i 1/8-finalen. Denne kamp er derfor en must-win.

Hvidovre mangler stadig Marcus Nilsson. Rødovre tirsdag uden Steffen Klarskov og Thomas Olsen.

I et lokalopgør fredag aften med formentlig en del folk på lægterne (læs: Mange Rødovrefans er Brøndbyfans, og Brøndby spiller først søndag) ser jeg Rødovre løbe med en sejr på 2, 3 eller 4 mål her, og det får vi en pæn betaling på.