Udbyder: Unibet
Spil her
Dato: January 9, 2018 19:00
Kamp: Herning Blue Fox - Gentofte
Spiltype: 1X2
Udfald: X2
Odds: 2.38
Spilbar ned til: 2.17
Status: Tabt

Herning alt for store favoritter her.

Efter otte sejre på stribe for midtjyderne, kom man i den grad ned på jorden igen med 8-2 lussingen i Aalborg i søndags. Det var et sjældent kollaps af Herning, der kun var med i kampen i første periode, hvor hvert hold scorede en enkelt gang.

Hvad værre er for Herning, er at man nu rammes af skader til flere spillere. Centerne Antti Kerälä og Anders Poulsen var ikke med i Aalborg, og det vides ikke om de er blevet klar.
Ludvig Adamsen blev skadet i Aalborg i søndags, målman Simon Nielsen er ude, mens Andreas Pade, Bjørn Uldall mangler på backpladserne.

Gentofte har fået vendt det hele på hovedet. Efter man kun vandt 1/10 kampe fra slut november til jul, har man nu vundet fem på stribe. Tre i OT, de seneste to i ordinær tid.
Man laver stadig ikke specielt mange mål selv, men i de fem kampe har modstanderen kun scoret hhv. 1, 2, 1, 0 og 1 mål.
I to af kampene på egen i har man mødt Hvidovre og Sønderjyske, hvor der har været plads til at skabe kampene selv. Ude har man kunne spille sit velkendte kontra-hockey mod Frederikshavn og Herlev.

Gentofte har længe været uden Teemu Virtala, og Terminesi er tvivlsom.
Jeg tror dog ikke det ændrer så meget for drengene fra “Genneren”. Det ligner for mig en tæt kamp med få mål, og det kunne sagtens blive til minimum ét point for Karsten Arvidsens tropper.