Odds: 2.18
Spilbar ned til: 2.05
Status: Tabt

Lokalderby fredag aften når Herlev tager imod Rødovre.

Rødovre er ligaens mest formstærke hold med fire sejre i de seneste fem kampe og står med 20 point i de seneste 10 kampe. Stærk periode for Magnus Bogrens mandskab.
Rødovre havde problemer på målmandsposten, da både Stefan Ridderwall og Joh Lee-Olsen gik i stykker. Man har hentet svenske Emil Jidskog, der i sine første fem kampe for klubben kun tillader 1.01 mål imod i snit.

Rødovres Anders Schultz udtaler til Rødovre Lokal Nyt, at man har fundet en ny gameplan og har fået powerplay’et til at fungere.
Rødovre slog i går mestrene fra Esbjerg 5-2, hvor de tre sidste afgørende Rødovrescoringer faldt inden for kampens sidste seks minutter.
Man har muligvis lidt trætte stænger, da man også spillede tirsdag og altså skal til tredje kamp på fire dage.

Herlev er isoleret i bunden sammen med Hvidovre, og i tirsdag tabte man 5-1 i Odense, efter at være bagud 3-0 efter 10 minutter. Man spillede to gode perioder til sidst, men mulighed for point forsvandt tidligt i kampen.

Herlev bliver styrket en smule, da Dallas Maxwell er tilbage efter overstået karantæne. Til gengæld var Tobias Ruelykke, Benjamin Mauritzen og Ludvig Adamsen, alle backer, ikke med i tirsdags. Adamsen spiller måske i aften, men Herlev altså ramt i defensiven.
En kilde i klubben forventer at man stiller op med 5 backs og 10 forwards. Der vil altså blive meget istid til de bærende kræfter, som Rødovre kan drage fordel af.

Indbyrdes har Rødovre vundet samtlige kampe siden december 2015, pånær to i sidste sæson. Her var Rødovre håbløst dårlige, og havde allerede sagt farvel til flere spillere, der søgte udenlands for spilletid resten af sæsonen, da Rødovre ingen chance havde for slutspil.

Jeg ser derfor stadig fin værdi i, at Rødovre vinder med et par mål her.