Spiltype: Half Time
Udfald: The Draw (HT)
Odds: 2.18
Status: Vundet

Nøjagtigt som i første analyse af Irtysh – Levski, tror jeg på en afventende start når Torshavn og IBV sætter hinanden stævne. 1-1 i første opgør sender i udgangspunktet Torshavn videre på udebanemål, og jeg tror næppe, de kommer blæsende ud for at udbygge det forspring.

IBV er da også gjort til favoritter, men holdet har i den grad ikke imponeret på udebane i den hjemlige liga, hvor ni af 11 mål er scoret på eget græs, og det er da også værd at bemærke, at holdets offensiv er voldsomt meget dårligere end sidste sæson, hvor IBV i snit scorede 1,63 gange pr. kamp mod blot 1,2 i indeværende sæson.

En del af forklaringen kan være, at sidste sæsons danske topscorer Christian Olsen har siddet ude med skade hele sæsonen, men omvendt er man solidt besat i målet, hvor veteranen David James vogter.

Tror på en afventende start her, hvor IBV sandsynligvis vil satse hårdere i 2. halvleg. Uafgjort efter de første 45 minutter fortjener en indsats.