Kamp: Golden State Warriors – Dallas Mavericks
Udfald: Warriors -11,5
Odds: 2.00
Spilbar ned til: 1.90
Status: Tabt

Warriors er ligaens bedste 1. halvlegs hold. Deres pointdifference over sæsonens 33 spillede kampe er +7,7 i første halvleg (klart bedst af alle hold i ligaen). Mavericks er ligaens femte dårligste hold målt på første halvleg. De taber i snit deres første halvleg med 3 points. Herfra er der ganske vist et stykke op til 12 points, men det ser undertegnede større chance for sker, end bookien.

For begge hold er det den sidste kamp i år, dvs. de går på en lille miniferie i NBA-forstand. Warriors skal spille igen natten til d. 3, og Mavericks skal spille natten til d. 4.

Warriors har op til opgøret haft en dags hvile, det har Mavericks ikke. De spillede i nat i LA hvor de lidt overraskende vandt. Warriors vandt for to dage siden over Raptors i en kamp, der var lige ved at glide ud af hænderne på dem, til trods for, at de førte med 25 points efter første quarter. Det er derfor to lidt forskellige mindset de to hold går på banen med. Warriors er naturligvis glad for at de endte med at vinde kampen mod Raptors, men de spillede 2-3 dårlige quarters. Sådan ønsker det stjernespækkede hold ikke at afslutte 2016. Mavericks derimod, fik en sejr for mindre end 24 timer siden og skal egentlig bare få afsluttet et 2016 som er sluttet forfærdeligt for dem. En placering næstsidst i vest konferencen var ikke det ønske ejerne havde inden sæsonstart. Især ikke efter tidligere Warrior Harrison Barnes blev hentet til Dallas. For alle andre spillere end Barnes på det her Mavericks hold, er det her en kamp der bare skal overstås – og med sådan et mindset kan man få det rigtig svært i Oracle mod et forventeligt motiveret Warriors hold.

Mavericks må til opgøret mangle den anden tidligere Warrior Andrew Bogut. Ud over ham er der relativ stor chance for, at Norwitzki og Hammons ikke kommer til at spille grundet sygdom. Sidst, men ikke mindst, har den lille point guard Barea problemer med hans akilleshæl, der holdte ham ude i går nat og sandsynligvis også gør det i nat.

Årsagen til første halvleg spil fremfor fuldtid spil er, at Warriors potentielt kan have lukket kampen efter første halvleg, da det er her de store stjerner får en masse minutter. Såfremt det sker vil de spillere, ikke få mange minutter i anden halvleg.

Tilskuerne skal have et show her den sidste hjemmekamp i 2016. Det plejer Warriors spillerne at kunne levere. Mod et Mavericks mandskab, der ikke er meget værd, er forudsætningerne rigtig gode.