Udbyder: Unibet
Spil her
Dato: January 11, 2018 15:30
Kamp: Goa - Jamshedpur
Spiltype: Asian handicap
Udfald: Jamshedpur (Asian 0)
Odds: 2.43
Spilbar ned til: 2.30
Status: Tabt

Goa åbnede turneringen rigtigt stærkt men er gået i stå i det nye år hvor man kun har hentet ét point i sine sidste tre kampe, hvor man tilmed har mødt nogle af ligaens svagere hold. Et umiddelbart bud på Goas formdyk kunne være simpel træthed. Dette er vestkystholdets tredje kamp i 2018 hvor det kun er Jamshedpurs anden. En anden mulig forklaring på Goas mindre gode resultater i det nye år kunne også være, at den mere højt anlagte tiki-taka stil som man søger at praktisere er for krævende for det spillermateriale, som man har til rådighed.

Switch til ISL-debutanterne fra Jamshedpur, som jeg fik disset vel rigeligt i mit forrige forslag, der naturligvis også blev blæst over i de røde tal via 2-2 hjemme imod uberegnelige Mumbai. Jamshedpur har, også når det er gået mindre godt, haft et glimrende forsvar at falde tilbage på. Fire mål lukket ind i otte kampe er med stor afstand ISLs bedste defensivstatistik. Så kniber det godt nok i den anden ende af banen, hvor man ligeledes kun har nettet fire gange, men der bør være rimelige chancer for at komme på tavlen imod Goa, der lukker næsten to mål ind per kamp og dermed har ISLs næstringeste forsvar, kun overgået af helt håbløse Delhi Dynamos – omend det retfærdigvis skal nævnes, at Goa også har rækkens bedste angreb.

Jamshedpur, der tegner en mere disciplineret men også mindre krævende britisk stil, er indtil videre ubesejrede på fremmed græs hvor Goa med 2-0-1 og en småvild målscore på 9-7 afslører sig som et hold, der nok scorer mange mål, men også forærer mange chancer væk. Det skal sammenholdes med, at hvor Jamshedpur ikke er et festfyrværkeri af offensiv fodbold, så scorede man dog to mål i den samme kamp i sidste runde for første gang, og tillige har stålmændene (tjek lige det überseje logo) også scoret i deres sidste to udekampe.

Goa er fremdeles favoritter – ikke så meget fordi man spiller for spiller er afgørende bedre, for det er man ikke, og hvis man igen kan få sit ambitiøse spil til at klikke kan det godt blive en lang dag for nordøstinderne. Men jeg aner gode vibrationer hos Jamshedpur, der også er mere veludhvilede – Goa-træner Lobera har klaget til lokale medier over, at hans spillere er trætte – og nok også har en fordel i, at de ikke selv skal frem og skabe kampen og i stedet kan søge at lukrere på fejl imod et Goa-hold, der endnu har deres første clean sheet til gode.

Der er ingen markante team news udover, at Jamshedpur har forsvareren Edathodika tilbage fra en langvarig skade.

Liga: Indien ISL
Spilbar ned til: 2.30