Udfald: 1
Odds: 2.05
Spilbar ned til: 1.75
Status: Tabt

Fredag middag tager Rungsted på den 6-7 timer lange bustur til Frederikshavn. Og det bliver med et par nye ansigter i bussen.
Rungsted er lige som Sønderjyske hårdt ramt af skader i øjeblikket. Man fik dog sejren senest, hjemme mod netop Sønderjyske. Men til den kamp manglede man fem spillere. Green, Bergmann og Michael TC, tre af de bedste spillere. Tre af de femer centere, så man havde rykket to backs op for at spille center.
I kampen i tirsdag måtte så Marcus Olsson også udgå efter en tackling i ryggen. Han stiller ikke til start fredag aften. En af Rungsteds mest kreative spillere, så endnu et slag i ansigtet.
Man har derfor hentet Malte Zeeman og Noah Samsøe-Jensen op fra 1.div/U20-holdet. De to har kun spillet få minutter i ligaen nogensinde.

Det vil ikke være en katastrofe at tabe i Frederikshavn. Søndag har man hjemmekamp mod Hvidovre, hvor der vil være langt større chance for point, selv med skader. Og så er der stadig fine muligheder for at komme i Final Four. Rungsted er samtidig værter for Continental Cup midt i november måned, hvor tre europæiske holder kommer forbi. Her vil man helt sikkert også gerne gøre en fin figur, så lige nu gælder det mest om at få folk klar.
Derfor kan det også være at man vælger at spare 1. keeper Lindskoug fredag aften.

Frederikshavn er inde i en fin periode med sejre i de seneste 7/10 kampe. Specielt hjemme er man gode med fire sejre på stribe og en målscore på 15-4 i de fire kampe.
For et par uger siden hentede man Cam Spiro, der var en god herre for Gentofte i seneste sæson. Han blev matchvinder i seneste kamp mod Rødovre.
Man spillede en tæt kamp mod formstærke Rødovre, som blev vundet 1-0. Efter 40 minutters spil lød skudstatistikken 29-9, så man trykker altså modstanderne helt ned i egen hule.
1. keeper Lillie blev sparet i kampen mod Rødovre, og er således helt frisk til kampen mod Rungsted.

Jeg har svært ved at se hvordan Rungsted skal få noget som helst med herfra. Det kunne sagtens blive en blowout-sejr til FIK.