Odds: 1.94
Spilbar ned til: 1.88
Status: Vundet

To hold i hver sin ende af formbarometeret, og jeg synes ikke Frederikshavn får kredit nok her.

Efter seks sejre på stribe har Esbjerg nu tabt de seneste tre kampe. I tirsdags i Odense tabte man kampen i anden periode, og træner Mark Pederson underskylder det lidt med at puckene hoppede den forkerte vej og man var uheldig, i følge en artikel i Jyskevestkysten.

Når man taber tre i streg er man ikke kun uheldig. Og jeg tror man for problemer med hotte Frederikshavn i aften.
Nordjyderne har tre sejre i streg, samt 8/10. Godt nok har det været “pligtsejre” mod Herlev, Hvidovre og Sønderjyske. Mod Sønderjyske var man dog bagud 3-1 efter to periode, men vendte flot kampen i 3. periode.

Jeg så Frederikshavn tabe i Rungsted den 12/12. Man spillede godt, og kom frem til mange chancer, men det var bare en af de dage hvor man skød keeperen lige i maven.
De efterfølgende tre kampe var de førnævnte, hvor man altså scorede hhv. 4, 5 og 6 mål.

Indbyrdes har FIK vundet 2/3 i denne sæson, bl.a. 2-6 i Esbjerg tilbage i oktober.

Esbjerg var uden Søren Pedersen, Andreas Grundtvig og Christian Wejse i tirsdag. De to sidstnævnte mangler stadig, da de er i USA med U20-landsholdet.

Det bliver en tæt og taktisk affære, som måske kan ende i et kryds. Jeg tager derfor varianten hvor FIK godt må sejre i OT/straffe.