Udfald: 2
Odds: 2.10
Spilbar ned til: 2,00
Status: No bet

Jeg forsøger mig for tredje weekend i træk med et spil på Magdeburg. I lørdagens kamp så det længe ud til at blive til sæsonens 10. sejr hjemme mod Werder Bremens II, men gæsterne udlignede 2 minutter før tid til resultatet 1-1. Det gik ellers som planlagt med et massivt spilovertag foran 16000 på lægterne, men de formåede altså ikke at udbygge føringen og dummede sig til sidst. Nu skal Magdeburg på udebane i det sydøstlige hjørne af Tyskland mod et Chemnitzermandskab, der har haft svært ved at finde melodien de sidste par måneder.

Chemnitzer er placeret som nr. 14 i af tabellen og har 4 point ned til Rostock under stregen. De er et habilt hjemmehold i sæsonen med 6-3-2, men siden november måned er det bare blevet til 7 point i 8 turneringskampe. Nederlagene i denne periode, har ud over weekendens smertelige afklapsning til Kiel på 5-2 været til ude til Rostock(18), ude til Osnabrück(5), hjemme til Aue(2) og ude til Werder Bremen II(16).
Der er tale om et lokalopgør mellem to gamle DDR klubber, så man må forvente at Magdeburg får god opbakning af deres trofaste fans. For to uger siden da de sejrede i Halle, havde de 3000 støttende fans med. Magdeburg har vundet deres sidste to udekampe og har siden september måned kun tabt til topholdene Sonnenhof Grossaspach og Dynamo Dresden.

Som jeg ser anskuer tingene, giver det mening igen at sætte sine på penge på Magdeburg, der de sidste 5 kampe er det næstmest formstærke hold i 3. Bundesliga. Bet365 med 2,10 for dnb på Magdeburg, hvor pengene kommer retur ved uafgjort.