Udfald: Brabrand
Odds: 1.90
Spilbar ned til: 1.70
Status: Vundet

Brabrand spiller for oprykning til 1. division. De ligger på andenpladsen i 2. divisions oprykningspulje og skal bruge en sejr hjemme mod et svækket Greve mandskab der kun har æren tilbage at spille for.

Jeg havde lejlighed til i sidste weekend at se Brabrands hjemmekamp mod Avarta. Avarta er et hold der også er på spring til en af oprykningspladserne, men det var hjemmeholdet der tungt sad på 1. halvleg og de havde vel 5-6 store chancer som de ikke fik omsat til mål. I 2. halvleg fik østjyderne hul på bylden og kom foran, men Avarta formåede at svare igen i to omgange til slutresultatet 2-2. Brabrand har også en mand i karantæne, men han startede på bænken i sidste kamp.

Greve har været forårets dårligste hold og har tabt 6 af deres 8 kampe. De sidste fire kampe er tabt med samlet 2-13. Hvad værre er, er at de er uden tre stamspillere til i kampen i Aarhus. Ingen hold rykker ned fra denne pulje så har Greve intet at spille for, hvilket godt kunne tænkes at smitte af på præstationen søndag eftermiddag.

Det er sjældent jeg stikker ud på handicapsejre, men dette tilfælde er undtagelsen. Tror på at Greve godt kunne få en ordentlig snitter her, men holder mig til Brabrandsejren på minimum 2 overskydende mål til 1,90 hos Tipico. Cashpoint i 1,86 og Danske spil i 1,85.