Odds: 2.00
Spilbar ned til: 1.90
Status: Vundet

Tror på en forholdsvis rolig start, hvor man ikke vil risikere noget, når Celta Vigo gæster Mendizorrotza Stadium i den anden kamp i Copa del Rey.

Første kamp I Celta Vigo endte 0-0, og der var første halvleg også meget chance fattigt. Hertil endte første halvleg også 0-0 i deres første liga opgør, hvorefter Celta Vigo scorede sent til resultatet 1-0

Det her kan meget vel være en af de vigtigeste kampe for begge hold i sæsonen. I ligaen har Alaves 14 point ned til stregen, som var deres mål, Celta med 5 points op til top-6, som var deres mål. Begge hold ligger meget lige i ligaen med 3 points i mellem. Så der er ingen tvivl om, at Copa del Rey finalen imod FC Barcelona er hvad begge hold har stor fokus på.

Omkring lidt stats på halvleg, så er begge hold de hold i hele La liga, som har flest uafgjorte halvlege. Alaves med 14/21 og Celta Vigo med 13/20. Begge hold har kun tabt 2 halvlege i 20-21 liga kampe, det ret vildt!

Spilmæssigt, så er Alaves utrolig stærke defensivt og der er ikke tvivl om, at det også er derfor de højst sandsynligt overlever nedrykning. Celta har været utrolig stærke og ser også mere solide ud nu.

Alt i alt, så mener jeg at X ved halvleg skal være mere end 50% chance i sådan en vigtig kamp. Man kan også gå på under 0.5 mål i 1. halvleg til 2.30, men synes nu der er mere værdi i dette udfald.