Udfald: 1
Odds: 2.25
Spilbar ned til: 2.02
Status: Vundet

De to hold mødtes også i går i Rødovre. I følge referater fra kampen, virkede Aalborg til at have fint styr på det hele kampen igennem.

Formbarometeret snyder lidt. Der har lige været en landsholdspause på en uges tid, og det var før denne pause at Rødovre havde momentum.
Rødovre vandt godt nok første kamp efter pausen 2-3 efter straffeslag i Herning.
Men en vigtigt faktor her er, at lejesvende Jidskog har stået for Rødovre i deres seneste syv kampe, hvor de vandt seks af dem, inden kampen i går mod Aalborg.
Jidskog er nemlig skadet og det normale 1. valg Ridderwall var tilbage i kassen.
Jeg siger ikke Ridderwall er dårlig, men det er altid skidt ikke at kunne benytte den keeper der er bedst formmæssigt.
Om Jidskog bliver klar til returkampen i dag i Aalborg tvivler jeg på. Og det vil være en ulempe for Rødovre.

Aalborg tabte første kamp efter landsholdspausen 1-4 i Esbjerg, til de forsvarende mestre. Tre dage senere, altså i går, vandt man så sikkert i Rødovre.
I dag er det altså den omvendte kamp, og Aalborg vil være glade for at være tilbage på egen is, da man har 7 sejre ud af 10 mulige indtil videre.

Med gårsdagens sejr in mente, og et Rødovrehold der nærmest skulle i seng lige efter kampen fredag aften var slut, for at stå op og tage den lange tur i bus til Aalborg igen lørdag formiddag, vil jeg mene at Aalborg skal have omkring 50% chance for at snuppe sejr 2/2 på 48 timer mod Rødovre.