Sportsgren: Fodbold
Udbyder: Tipico
Dato: 8. april, 2016 18:30
Kamp: 1860 München - Greuther Fürth
Spiltype: Match odds
Udfald: 1
Odds: 2.50
Spilbar ned til: 2.38
Status: Tabt

Fürth er objektivt set nok et lidt bedre hold end 1860, og tilmed har frankerne en noget kortere fraværsliste til dette opgør. På den anden side er vi så langt inde i sæsonen, at det med stor (omend ikke matematisk) sikkerhed kan fastslås, at Fürth hverken rykker op eller ned. Dét forbehold gælder ikke for 1860, der kæmper som små løver for at komme væk fra bundzonen. Med hjemmefordelen lagt til er værdien på hjemmesejren.

Bayern Münchens lillebror fra 1860 – de to hold har groundshare på Allianz Arena – har i længere tid befundet sig i 2. Bundesliga-tabellens nedre regioner, tæt på nedrykning, men aldrig helt håbløst hægtet af. Løverne fra München har en vis rutine i at befinde sig i den slags situationer: Man har ofte nok befundet sig i nedrykningsfare men har klaret frisag ved at rage points til sig når det virkeligt gælder. Med kun tre hjemmekampe tilbage i den ordinære sæson er dette bestemt en kamp, som 1860erne vil satse på at vinde, for uden at man kan sige, at 1860 er specielt fremragende hjemme på Allianz, så er det dog her, at man laver langt de fleste points.

Fürth er ikke et specielt ringe udehold og er nok, som angivet, et lidt bedre hold end 1860. Tilmed kom Fürth først ud af en pæn lille stime med fire ubesejrede kampe i sidste runde, i mandags, hvor man solgte sig dyrt men til sidst tabte 2-3 hjemme til topholdet Freiburg, der tillige er 2. BLs bedste udehold. Men de udmærkede resultater til en side skal man bide mærke i, at Fürths forsvar ikke er særligt godt. Angrebet kører fint, men defensiven hører til blandt 2 BLs svageste. Dét skal betyde noget imod et 1860-hold, der – medgivet ujævne resultater til trods – dog har scoret i deres sidste 7 kampe i træk og ser ud til at være kommet over de scoringsproblemer, som man havde henover vinteren, bl.a. takket være låne-signingen af driftssikre Sascha Mölders fra Augsburg.

På team news-siden ser det marginalt bedre ud for Fürth end det gør for 1860 idet München-holdet har en række langtidsskader. Bl.a. er man løbet tør for spilleklare venstrebacks, og også på midtbanen har man et par fravær. På plussiden får man midtbane Lacazette tilbage fra karantæne. Fürths fravær samler sig især om midtbanen, hvor det største savn er offensiv midtbane Gjasula – den Fürth-markspiller, der har flest spilleminutter i benene – afsoner sin anden karantænedag.

Liga: 2. Bundesliga

Spilbar ned til 2,38