Sportsgren: Fodbold
Udbyder: Unibet
Spil her
Dato: 9. januar, 2017 21:00
Spiltype: Asian handicap
Udfald: Moreirense (Asian -0.5)
Odds: 2.43
Spilbar ned til: 2.35
Status: Vundet

Portugisisk bundopgør og som sådan ikke det sikreste sted at sætte sine penge. Alligevel vil jeg påstå værdi i, at Moreirense tager alle tre points.

Det lille hold fra Minho-distriktet i det nordlige Portugal har snydt mig ofte nok til, at jeg er varsom med at spille imod dem. Det problem har jeg ikke denne gang hvor jeg ufortrødent og iskoldt foreslår, at man sætter sine penge på en hjemmesejr, der ellers ud fra ren tabel-læsning ikke ser særligt sandsynlig ud. Moreirense er for øjeblikket primera’ens ringeste hjemmehold, og Belenenses, der all-round må betegnes som et lidt bedre hold, er for deres part ikke helt uefne på udebane.

Men transferaktiviteter og CAN nede i Afrika samt de, trods alt, rimelige resultater, som Moreirense har fået under deres nye manager Ignacio siden han tiltrådte i november berettiger et skævt punt på, at Moreirense napper alle tre points. Særligt i hjemmekampene har Moreirense scoret masser af mål – det er mere i den anden ende af banen det har knebet med at holde tæt – og selv om de kolde kendsgerninger siger, at man har tabt sine sidste tre kampe i træk (med målscoren 5-6), så har man spillet godt, og i de sidste to kampe, som begge har været i ligapokalen, har man hhv. spillet 3-3 imod netop Belenenses og senest en fornem 1-0 sejr over mægtige Porto.

Belenenses har et af ligaens bedste forsvar og taber ikke særligt tit, omend man ofte spiller uafgjort, og i den indbyrdes statistik skal vi – fraregnet ovennævnte ligapokalkamp – helt tilbage til 2011 for at finde det sidste Moreirense-point imod Belenenses. Men som de sidste kampe viser, så er Moreirense villige til at satse butikken for at skabe resultater. Med Belenenses’ aktuelle svækkelser (se nedenfor) og Moreirenses erkendt gode evne til at score mål er det moderat mere sandsynligt, at det lille hold fra Minho formår at bygge videre på den moralboostende sejr over Porto og slå et Belenenses-hold, der ikke på samme måde har akut behov for points for at komme væk fra en bundplacering.

Samlet ser jeg kampen som åben og odds tæt på fair, men fravær hos udeholdet og forbedret spil (og til dels resultater) hos hjemmeholdet giver smal værdi på hjemmesejren.

Moreirense får topscorer Boateng tilbage fra en kort skadespause ligesom højreback Almeida returnerer fra en skade. Man har i transfervinduet bl.a. hentet defensiv midtbane Alexandre men må fortsat se bort fra den langtidsskadede andenmåmand Stefanovic. Forwarden Ramirez og midtstopperen Mickael betegnes som tvivlsomme. Hos Belenenses er topscorer Abel Camará på vej til CAN med Guinea ligesom man har mistet defensiv midtbane Palhinha (udløbet låneaftale), venstrekant Gerso er også taget videre til andre jagtmarker, og keeper Joel Perreira er returneret til Manchester Uniteds U23-hold. Endelig er forwarden Caiero i karantæne.

Liga: Portugal Primeira

Spilbar ned til: 2.35