Sportsgren: Basketball
Udbyder: Unibet
Spil her
Dato: 9. august, 2016 0:00
Kamp: USA – Venezuela
Spiltype: 1. halvleg handicap
Udfald: USA -25,5
Odds: 1.61
Status: Tabt

USA fik en rigtig fornuftig start på dette OL, da de sejrede med 57 points for 2 dage siden. Ganske vist hed modstanderen Kina, som til trods for den enorme menneskemængde, ikke er en imponerende basketnation. I aften hedder modstanderen så Venezuela, og de er som udgangspunkt dårligere end Kina. Hvis vi kigger på den nationale liga, så er den kinesiske bedre end Venezuelas og bookmakerne spåede også Venezuela til at ende sidst i denne gruppe 1.

Venezuela har også spillet deres første kamp her ved OL, det skete mod Serbien, hvor det blev til et nederlag på 24 points.

USA stiller med deres 5 bedste spillere fra start af. Mod slutningen af kampene bliver de oftest taget helt ud, hvorefter det så bliver tid til ”reserverne”. Det er altså cremen af cremen der for lov til at spille starten af kampene før sejren er stadfæstet.

Det skal så også siges, at de “reserver” der kommer ind for USA er nogle superstjerner. Det er spiller som Jimmy Butler, Draymond Green, Kyle Lowry osv. Ligesom at USA’s startere skal have pause engang i mellem, ligeså skal Venezuelas. Reserverne for Venezuela skal dermed op mod nogle amerikanske superstjerner. 1. Halvleg handler om at afgøre kampen, også kan spillerne spare kræfter i 2. halvleg hvor en sejr mere eller mindre er sikker.

OL, Basketball, Mænd