Sportsgren: Fodbold
Udbyder: Nordicbet
Spil her
Dato: 3. august, 2016 20:45
Kamp: Legia Warszawa – Trenčín
Spiltype: Vinder kampen
Udfald: 1
Odds: 1.82
Status: Tabt

Der bør ligge et fornuftigt spil på at Legia Warszawa også vinder returkampen over slovakiske Trenčín, der ikke har imponeret i starten af denne sæson.

Trenčín var gode i den første kamp, hvor man især skulle have scoret to gange, men Legia var hele tiden farlige, og det var da også på en omstilling at polakkerne fik scoret. Og deres omstillingsspil skal de også passe på i aften, fordi Trenčín skal åbne og jagte.

Og det bliver svært at skaffe et resultat på en bane, hvor holdet de møder kun tabte to gange i den hjemlige liga. Den polske liga er måske ikke den stærkeste, men man skal stadigvæk have respekt for dette, og så er Legias fans ikke kendt for at være stille, så det er også en helt anden kamp for Trenčín.

Dagens gæster har heller ikke fundet formen tidligt i sæsonen, hvor man kun har vundet én af sæsonens første tre kampe, og tabte klart i weekenden med 3-0 til et hold, der endte otte pladser under dem i sidste sæson.

Også er der også den europæiske erfaring, der spiller ind, hvor Legia Warszawa i sidste sæson nåede gruppespillet i Europa League og møde blandt andet FC Midtjylland, så har Trenčín ikke den store erfaring, hvor man for to sæsoner siden tabte begge sine udekampe i kvalen til Europa League.

Selv om Legia ikke skal gå 100 procent efter sejren, så skal der være en lille værdi på, at de gør arbejdet færdigt foran egne fans.

Spilbar ned til 1,75