Sportsgren: Fodbold
Udbyder: Bet365
Spil her
Dato: 14. juli, 2016 18:30
Kamp: FC Midtjylland – Vaduz
Spiltype: Asian handicap
Udfald: FC Midtjylland -1,5
Odds: 2.35
Status: Vundet

Begge hold er cirka på samme stadie i forberedelserne til deres respektive hjemmelige ligaer. Superligaen starter i weekenden, mens den schweiziske først starter i næste weekend. De har begge spillet en kvalifikationsrunde, som de begge vandt forholdsvis komfortabelt. Midtjylland vandt den nok mest sikre samlede 2-0 sejr i historien mod en litauisk hold. Vaduz vandt 5-2 samlet over et makedonsk hold.

Vaduz, der med røven i vandskorpen klarede overlevelse i sidste sæson, kom kun i Europa via deres sejr i cuppen. Vi har altså at gøre med et hold der endte 2 points over nedrykningsstregen i den schweiziske super league, der står over for de danske bronzevindere.

FCM er ubesejret i de seneste 12 kampe, det inkludere Superliga-kampe, venskabskampe og de føromtalte Europa League kval-kampe.

Midtjylland har set rigtig stærke ud den seneste tid, især i deres Europa League kval. Selvom de samlet set ”kun” vandt 2-0 over et litauisk hold, var holdet i kontrol i alle 180 minutter og sejrene kunne sagtens have været større.

Man kan vel sagtens sige, at det er Schweiz’ 8. Bedste hold mod Danmarks 3. Bedste hold. Det danske hold er på hjemmebane i en to-kamps serie, hvor det ikke vil være en skandale for det schweiziske hold at tabe, når de har hjemmekampen næste uge, hvor de vil have muligheden for at rette op på en dårligt resultat.

Europa League Kvalifikation

Spilbar til 2.20