Udbyder: Nordicbet
Spil her
Dato: May 20, 2017 2:30
Kamp: Boston Celtics – Cleveland Cavaliers
Spiltype: Marcus Smart antal assist
Udfald: Over 4,0
Odds: 1.80
Spilbar ned til: 1.76
Status: Vundet

Linjen på Smart assist har virkelig ændret sig i løbet af slutspillet. På den højeste, til første kamp mod Wizards lå den på 6,5 (1.85 på begge udfald). Siden da har den kun bevæget sig nedad og rammer i nat dens laveste siden kamp 5 mod Wizards. Siden kamp 5, hvor Smart blev noteret for 6 assist, har han ikke bevæget sig over linjen. Han har lavet henholdsvis 4, 4 og senest 3 mod Cleveland.

Kampen spilles i Boston og generelt for Smart, så laver han flere assist på hjemmebane kontra udebane. I grundspillet snittede Smart 5,2 assist i TD Garden og 4,1 i fremmede arenaer. Celtics spillede mod Cavaliers fire gange i grundspillet og her noterede Smart sig for 2, 5, 8 (hjemme) og 4 (hjemme) assist. 

Selvom Smart starter på bænken plejer han normalt at spille rigeligt med minutter. Han har en rolle ala Iguodala i Golden State, hvor han starter ude, men kommer hurtigt ind og får +30 minutter. Da Smart er en fyr med god fysik, vil han også komme til at spille meget i denne serie mod et så fysisk stærkt hold som Cavaliers. Han spillede godt nok blot 21 minutter i kamp 1, men den hang sammen med, at Celtics blev blæst ud af banen og sparede deres spillere relativt tidligt i kampen.

Smart er ofte manden der står med bolden når Celtics er i angreb, selvom man umiddelbart skulle tro det var Isaiah Thomas. Hans rolle er istedet at sprinte rundt og screeninger således, at han hurtigt kan komme mod kurven eller stige op i sit skud. Ifølge bookies kommer Celtics til at lave +105 points. Minimum 4 assist til 1.80, med pengene tilbage ved præcis 4, af en point guard, der er en dårlig skytte og som spiller +30 minutter for et hold der laver +105 points, er et ganske fornuftigt spil.