Så er Ishockey-bloggen tilbage på denne solrige fredag, hvor vi endnu engang skal ud i Ishockeydanmarks bedste række Metalligaen. Kier har naturligvis en lækker fidus med til dig.

SIGN DIG OP HOS EXPEKT OG FÅ DIN VELKOMSTBONUS PÅ 600 KRONER

Vi starter dagens Ishockey-blog i bunden af Danmark

og i bunden af Metalligaen. For kl 19.00 tager SønderjyskE imod Frederikshavn White Hawks.
Det kan være en overraskelse for mange, at sidste sæsons The Double-vindere ligger sidst efter 3-4 runder, men der er en fornuftig forklaring.

OPRET DIG HOS SPREADEX HER OG KOM IND I VORES EKSKLUSIVE GRUPPE

Man har nemlig allerede været igennem fire kampe i Champions Hockey League, og her har ham haft det meget svært mod hold fra bedre ligaer i Europa. Og selvom man måske kunne komme op i et højere gear af at spille mod bedre modstandere, så tærrer det også mentalt at tabe hver gang. I to af kampene formåede man slet ikke at score.

Så ruller Kortpakken for alvor – Vanvittig form

Gæsterne fra Frederikshavn White Hawks er startet som forventet, hvor det både kunne have set bedre og værre ud. Smalt nederlag i premieren i derby’et i Aalborg 1-0, 3-5 nederlag i Odense hos Bulldogs, og så en hjemmesejr over Rødovre Mighty Bulls, omend først i OT og dermed kun to point på kontoen efter tre kampe.

SIGN OP HOS BETFAIR SPORTSBOOK OG FÅ DIN VELKOMSTBONUS!

Jesper Törnberg er den helt store spiller i den nordjyske trup i denne sæson, og han er tvivlsom til kampen. Læser man mellem linjerne, ligner det dog at han bliver klar

Alt taget i betragtning, så har Frederikshavn sjælden store forudsætninger for at få noget med fra SønderjyskE, og hjemmeholdet virker til at være blevet for store favoritter. Jeg går med at Frederikshavn maksimalt taber med ét mål, eller får et bedre resultat med fra kampen:
Frederikshavn +1.5 til odds 1.95 hos Danske Spil.

SIGN OP HOS BETINIA HER OG SPIL PÅ DAGENS SPILFORSLAG

Også med kampstart kl. 19.00 tager Esbjerg Energy imod Rødovre Mighty Bulls. En kamp hvor Esbjerg skal være naturlige favoritter, men også her lurede jeg lidt på, at Rødovre måske havde større chancer en først antaget.
Men oddset er hoppet fra 5.30 til 6.40 på en Rødovre-sejr i de sidste 12 timer. Det skyldes måske at førstegoalie William Rørth stadig er skadet. Det er i hvertfald nok til at jeg ender med at holde mig fra kampen.

SIGN DIG OP HOS COMEON! HER OG SPIL HER

I de to kampe kl. 19.30 ligner det to jævnbyrdige opgør. Herning Blue Fox gæster Aalborg Pirates, og her er der tale om et tidligt topopgør. Spændende om tidl. Aalborg-træner Garth Murray, der nu står i spidsen for netop Herning, kan dirke Aalborg op.
Rungsted Seier Capital er værter for Herlev Eagles i det sjællandske lokalopgør. Rungsted har været decideret dårlige de to sidste kampe, mens Herlev har snuppet to sejre ude i Aalborg og Esbjerg, på trods af en håndfuld spillere på skadeslisten.
Bookmakerne forventer 6-7 mål i kampen, og det er nok ikke helt ved siden af, på trods af storspil i Herlev-målet.

OPRET KONTO HOS UNIBET OG SPIL HER

Jeg går derfor i aften mere efter kvalitet (forhåbentlig :-)) end kvantitet, og holder mig til det enkelte spilforslag i dagens Ishockey-blog.