Så blev det fredag, og det er lig med fuld runde i Metalligaen, den bedste danske ishockey-liga. Her har du vores faste ishockey-blog, der kommer løbende resten af sæsonen.

Vi skal først til Esbjerg

Vi starter kl 19.00 i det vestjyske, hvor Esbjerg Energy får Herlev Eagles på besøg i Metalligaen. Værterne er er gjort til pæne favoritter, måske endda lidt for pæne.

SIGN DIG OP HOS EXPEKT OG FÅ DIN VELKOMSTBONUS PÅ 600 KRONER

Historikken fra i fjor siger, at hjemmeholdet vandt alle hjemmekampene indbyrdes. Men det kan være svært at bruge til noget, da meget har ændret sig. Herlev har skiftet mange spillere, og Esbjerg Energy har fået ny træner, samt også skiftet flere spillere.

OPRET DIG HOS SPREADEX HER OG KOM IND I VORES EKSLUSIVE GRUPPE

Normalt lægger jeg ingenting i resultaterne i træningskampene, men der er naturligvis ingen regler uden undtagelser. Og det må da trods alt have ramt lidt på selvtiliden, at Esbjerg Energy i de to sidste træningskampe op til sæsonstart tabte hhv. 8-1 til Karlskoga og 7-1 til Mora, der begge spiller i den næstbedste svenske række som normalt vægtes på lige fod med Metalligaen.

KØB DIN SMS-PAKKE HER!

Det må næsten have haft indvirkning på 3-4 nederlaget på egen is til Rungsted Seier Capital i søndags, hvor man ikke spillede en god kamp.

SIGN OP HOS BETFAIR SPORTSBOOK OG FÅ DIN VELKOMSTBONUS!

Herlev Eagles tog noget overraskende to ud af tre mulige point oppe i Nordjylland mod Aalborg Pirates i deres premierekamp. Specielt set i lyset af, at man manglede flere spillere.
Disse spillere kan muligvis være ukampdygtige igen i aften, og det holder mig fra et ellers saftigt spil på en udesejr til langt over fire gange pengene.

SIGN DIG OP HOS COMEON! HER OG SPIL PÅ DAGENS SPILFORSLAG HER

Jeg erkender præmisen om, at hjemmeholdet skal være favorit, men Herlev Eagles er slet ikke uden chancer her og bør maksimalt tabe med et enkelt mål.
Spillet går på Herlev Eagles +1.5 til odds 1.80 hos Expekt.

Videre til Rungsted og Whiskybæltet

Kl. 19.30 går det løs i det nordsjællandske, hvor Rungsted Seier Capital er værter for Aalborg Pirates i Metalligaen.
De to hold delte fem mesterskaber i perioden 2018-2023, men især i Whiskybæltet har det haltet noget siden.
Op til denne sæson har man skiftet store dele af truppen. I sidste sæson skiftede man trænerstab midt i sæsonen, og de har nu kunne vælge deres egne spillere til denne sæson og tilpasse spillestilen.
Ideen skulle efter sigende være at lukke mere af defensivt. Indtil videre har det dog ikke været til at se med et 5-6 nederlagt og en 4-3 sejr i de to første kampe.

SIGN OP HOS BETINIA HER OG SPIL PÅ DAGENS SPILFORSLAG

Aalborg Pirates skiftede også træner midt i sidste sæson, selvom man på daværende tidspunkt toppede ligaen. Jens Nielsen blev dog aldrig den store succes og daværende assistent Santeri Heiskanen er nu forfremmet til Head Coach. Man har også her skiftet lidt ud i truppen ift. de tidligere år.

Tidligere har Rungsted Seier Capital og Aalborg Pirates ofte spillet målfattige opgør. Spillestil, niveau og gensidig respekt lå til grund for dette, og kampene var altid tætte. Det kunne dog godt se ud til det ændrer sig lidt nu.

SIGN DIG OP HOS EXPEKT OG FÅ DIN VELKOMSTBONUS PÅ 600 KRONER

I aften er der i øvrigt “Veterankamp” for at hylde vores danske udsendte, hvor hjemmeholdet spiller i specielle trøjer med militær-design. Alt ståhej uden for isen kan påvirke lidt på koncentrationsevnen, og så er det sjældent kedeligt fredag aften i Concordium Arena.
Spillet bliver derfor, at vi ser mindst to mål i 1. periode til odds 1.80 hos Bet36