Lazio tager imod Bayern München i aften, og vi forventer at festfyrværkeriet udebliver på denne Champions League-aften. Dagens Spreadex er leveret af Heavy Betting samarbejde med SpreadEx dk. Alle spilforslag er med odds fra selvsamme bookmaker.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX DK HER OG FÅ OP TIL 1000 KRONER I VELKOMSTBONUS

Kan Lazio knække Bayern-komplekset?

De eneste tidligere møder mellem Lazio og Bayern fandt sted i Champions League i sæsonen 2020-21, hvor Bayern vandt begge opgør i ottendedelsfinalen.

DAGENS SPREADEX: HER ER DER MÅL TIL DIG

Dengang vandt Bayern 4-1 på Stadio Olimpico, før de triumferede 2-1 i returopgøret i Tyskland.

Bayern har en stærk rekord mod italienske hold generelt, idet de har vundet deres seneste fem Champions League-kampe mod Serie A-modstandere og har været ubesejrede i deres seneste 12 kampe, siden de tabte 3-2 hjemme mod Inter i marts 2011. Så det er noget af et kompleks for de italienske mandskaber, når de møder Bayern.

FCK-BRAGET: TRE LÆKKERIER TIL DIG

Faktisk er Bayern gået videre fra hver af deres sidste tre Champions League-knock out kampe mod italienske hold. Før det var italienske hold ikke livrettet, hvor man blev slået ud fire af de fem forsøg. Finalenederlaget til Inter i 2010, står nok klarest for de fleste Bayern-fans.

Svær udebanekamp for Bayern

Mens Lazio har været inkonsekvente for det meste af 2023-24-sæsonen, klarer de sig generelt godt på Stadio Olimpico.

’Biancocelesti’ har faktisk kun tabt én af deres seneste 15 hjemmekampe på tværs af alle turneringer (10 sejre, fire uafgjorte), hvor de tabte 2-0 til Inter i Serie A i december.

Bayern derimod vandt alle tre udekampe på vejen til at toppe Gruppe A før jul. De besejrede FC København 2-1, Galatasaray 3-1 og Manchester United 1-0.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX DK HER OG FÅ OP TIL 1000 KRONER I VELKOMSTBONUS

DAGENS SPREADEX SPILFORSLAG MED HEAVY BETTING

Der er ikke mange mål i Lazios hjemmekampe, og vi forventer heller ikke et festfyrværkeri i aften. Bayern blev sat på plads i weekenden mod Leverkusen. Derfor spiller de måske lidt mindre risikabelt, fordi Champiosn League muligvis er deres eneste chance for en titel i år. Derfor er det interessant at se på under 2,5 mål, som man får flotte odds 1,95 på. Man kan overveje at smide en lille mønt på 0-0 efter første halvleg til odds 3,10.