DAGENS SPIL: I after går det løs i Parken. FC København skal op imod et af verdens bedste hold, når Manchester CIty kigger forbi.

OPRET KONTO HOS UNIBET – FÅ STOR BONUS PÅ 1000 KRONER

Vi har naturligvis fundet tre spilforslag til dig, som du kan spille på. Vi har naturligvis også fundet et lille diskret pizza bet til dig, når der er Champions League i aften.

KONKURRENCE: VIND 10.000 KRONER I LEOKING HER

DAGENS SPIL 1

M. Elounoussy skud på mål, odds 2,40 Danske Spil,

Pizza bet på over 1,5 skud på mål odds 10,00 bet365

Elounoussy har været brandvarm i træningskampene for FCK. Vi tænker, at den farlige nordmand rammer målet i dagens kamp, som Guardiola har spået forholdsvis lige…

SIGN DIG OP HOS EXPEKT OG FÅ DIN VELKOMSTBONUS PÅ 1000 KRONER

DAGENS SPREADEX: UNDERHOLDENDE START PÅ UGEN

DAGENS SPIL 2

Rasmus Falk over 39,5 afleveringer, odds 1,83 bet365.

Det må formodes, at City kommer til at have bolden en del, men kommer de foran i første halvleg, så kan de sagtens trække sig tilbage og give FCK initiativ. Alt spil går gennem Rasmus Falk, som lavede 54 afleveringer på Alianz Arena i München og 43 i Parken mod Gala. Man kan evt. prøve en lille trappe på flere pasninger for små spil.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX HER OG FÅ OP TIL 1000 KRONER I VELKOMSTBONUS

DAGENS SPIL 3

Denis Vavro over 1,5 tacklinger, odds3,00 Bet365. Oddset ligger bemærkelsesværdigt højt for Vavro, som skal bokse med Haaland. Vi ser, at han godt kan få sat to tacklinger ind mod et dominerende City-hold.