Der venter et brag i aften på Anfield, hvor Liverpool tager imod Chelsea, og vi naturligvis fundet et spilforslag med et lækkert odds til Premier League-braget. Dagens Spreadex er leveret af Heavy Betting samarbejde med SpreadEx Danmark, alle spilforslag er med odds fra selvsamme bookmaker.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX HER OG FÅ OP TIL 1000 KRONER I VELKOMSTBONUS

Det er ofte blevet sagt, at kampe mellem de store hold er præget af lighed, og møderne mellem Liverpool og Chelsea er ingen undtagelse. De seneste syv opgør mellem disse to storklubber har alle endt uden en vinder!

SMS SPILFORSLAG: DU FIK KASTET GULD EFTER DIG

Ny deler mellem Liverpool og Chelsea?

Som to af de mest formstærke hold i Premier League står de over for hinanden på Anfield i aften, og spørgsmålet, der svirrer i luften, er, om vi kan forvente endnu en uafgjort.

Begge hold besidder kvalitet i alle spillets facetter, fra en stærk defensiv til en livlig angrebsstyrke, hvilket gør enhver kamp mellem dem til en potentielt spektakulær begivenhed. Dog er hjemmeholdet uden deres med afstand største offensive stjerne Mohamed Salah. Egypteren er kommet skadet hjem fra de afrikanske mesterskaber.

DAGENS SPREADEX: TIRSDAGSGUF TIL HÆSBLÆSENDE KAMPE

Selvom statistikken indikerer en række uafgjorte resultater, er der altid plads til overraskelser i fodboldverdenen. Én ting er sikkert – vi kan forvente en intens og velspillende kamp på Anfield.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX HER OG FÅ OP TIL 1000 KRONER I VELKOMSTBONUS

DAGENS SPREADEX SPILFORSLAG MED HEAVY BETTING:

Det er nu en gang et frækt odds på X’et, hvor man får hele odds 4,60. Man kan sagtens argumentere for, man kan smide en lille mønt efter det. Men det er ikke der, vi kommer til at kigge.

Vi forventer en taktisk affære, som man egentlig har set Liverpool spille lidt flere af de seneste, hvor det ikke har været alt for eksplosivt. Deres omstillingsmaskine er intakt, så det vi forventer ikke et Chelsea-mandskab, der møder dem højt på banen. Derfor er vi på en mere forsigtig X ved pausen til flotte odds 2,55.