Vi har her hos Heavy Betting kigget lidt på lørdagens KL. 16:00 Premier League-kampe, hvor vi prøver at give dig lidt inspiration til lørdagens tipskupon:

SIGN DIG OP HOS EXPEKT OG FÅ DIN VELKOMSTBONUS PÅ 1000 KRONER

Aston Villa – Burnley

Efter et mindre kollaps på Old Trafford, skal Aston Villa tilbage på sporet mod kriseramte Burnley. Det ligner en ret sikker hjemmesejr her til din tipskupon. Det bør også blive en kamp, hvor det ikke ligefrem bliver kedeligt. Der er mange mål i hjemmeholdet kampe, så man kan også kigge efter en målfest her.

DAGENS SPILFORSLAG: RAMMER MÅLFESTEN DENNE AFTEN?

Crystal Palace – Brentford

To hold, der virkelig ikke kan finde formen. Det kan gå begge veje her, hvor begge mandskaber lever fint med uafgjort. Det er en meget svær kamp at spå om, men vi forventer dog, at tilskuerne får en underholdende kamp.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ ET GAVEKORT PÅ 200 KRONER TIL JUST EAT

Manchester City – Sheffield United

Der er ikke nogen tvivl om, hvem der vinder denne kamp, og det er selvom hjemmeholdet mangler sine to største offensive profiler i Erling Haaland og Kevin de Bruyne. Spørgsmålet bliver, om gæsterne kan komme på tavlen. Det forventer vi ikke, så derfor ligner det en usvigelig sikker sejr til de forsvarende mestre.

VOLDSOM WEEKEND FOR JER BRUGERE

Wolverhampton – Everton

To forholdsvis formstærke Premier League-mandskaber, som gør det ret godt, skal op mod hinanden. Det er en kamp, som bør passe godt til gæsterne, men man kan ikke underkende værternes flotte form for tiden. Her har vi med en kamp, hvor det er meget svært at forudse en vinder, men vi bør få en del kasser.

Det var vores inspiration til lørdagens tipskupon. Husk betting er ikke en sprint men et maraton.

SIGN OP HOS UNIBET HER OG FÅ DIN VELKOMSTBONUS PÅ 1000 KRONER