Sportsgren: 3
Udbyder:
Spil her
Sportsgren: Fodbold
Dato: 7. juni, 2013 0:00
Kamp: Portugal v Russia
Spiltype: Over/Under 2.5 Goals
Udfald: Under 2.5 Goals
Odds: 1.69
Status: Vundet

Det ligner en chancefattig og målfattig kamp, når Portugal tager imod Capellos Rusland.

I det omvendte opgør tilbage i oktober i Rusland vandt hjemmeholdet 1-0.

Rusland ligger nr. 1 med 12 point for 4 kampe. De to eneste forfølgere er Israel og Portugal, som begge har 11 point, men de har til gengæld også spillet 6 kampe. For Rusland vil et uafgjort resultat på forhånd være glimrende, mens Portugal skal gå efter sejren.

Rent offensivt har de Cristiano, som ikke har spillet siden CdR-finalen 17. Maj pga rygsmerter, han er dog klar nok til at spille her. Nani er også tilbage, men han har ikke spillet siden slut april og sidste mål fra ham er helt tilbage fra februar. Postiga indtager 9-positionen, han har været ok kørende for sit klubhold Zaragoza, men uden at kunne forhindre dem i at ende sidst i La Liga og dermed nedrykning til Segunda Division.

Pepe sidder over med karantæne for værterne, mens kaptajn Denisov for Rusland er tilbage på den defensive midt efter han var ude pga sygdom i seneste landskamp.

Rusland vil stå defensivt og kompakt, derfor er det også svært at se Portugals ikke prangende offensiv få mange chancer for at passere Akinfeev i Ruslands mål, som indtil videre har holdt målet rent i 4 af 4 kval-kampe.

Portugal har scoret 11 mål i deres 6 kval-kampe, hvilket sådan set er flot, men ikke når man tager modstanderne i betragtning; bl.a. Luxembourg (ude), Aserbajdsjan (ude & hjemme) og Nordirland (hjemme).

Et evt tidligt Portugal-mål vil ikke nødvendigvis ødelægge bettet, da Portugal så næppe vil gå hårdt efter flere mål (medmindre russerne udligner selvsagt). 3 point – det er det der tæller!