Sportsgren: Premier League
Udbyder: Tipico
Spil her
Dato: 28. oktober, 2017 13:30
Kamp: Manchester United - Tottenham
Spiltype: Over/under 2,5 mål
Udfald: Under
Odds: 1.80
Spilbar ned til: 1.70
Status: Vundet

Det er godt nok svært for mig at se, hvorfor det skal udvikle sig til en målfest på Old Trafford, når Manchester United tager imod Tottenham.

Under Jose Mourinho, har United spillet imod et Top-6 mandskab frem gange, og fire af kampene gik ”under”, hvor det kun var opgøret mod Manchester City, der gik ”over”.

Sidste sæsons opgør mod Tottenham endte 1-0 til United, hvor der ikke var mange chancer i opgøret, og begge mandskaber, har problemer med skader op til kampen.

Spurs er muligvis uden Harry Kane, der døjer med en forstrækning i baglåret, og spiller englænderen ikke, så bliver det tungt for Tottenham at få scoret, fordi Uniteds forsvar ser ud til at bliver forstærket med Phil Jones, der træder ind i stedet for Victor Lindelöf.

Dog har Uniteds offensiv ikke set skræmmende ud, og der mangler meget kreativitet på den centrale midtbane, når den bliver udgjort af Herrera og Matić, så det bliver lagt meget i hænderne på Martial, Rashford (han er tvivlsom til opgøret), Mata og Lukaku, og på det seneste har de skuffet.

Derfor bør der ligge et fint spil på, at vi maksimalt får to scoringer.

UPDATE: Harry Kane er meldt ude!