Sportsgren: Fodbold
Udbyder: Betfair Sportsbook
Spil her
Dato: 25. september, 2017 21:00
Kamp: Vitória Setúbal - Boavista
Spiltype: Begge hold scorer?
Udfald: JA
Odds: 2.38
Spilbar ned til: 2.22
Status: Vundet

Midteropgør imellem to hold, der ofte afslutter sæsonen i betænkelig nærhed af stregen.

Men både Setubal og Boavista har lagt rimeligt fra land. 6 points efter lige så mange runder er måske ikke alverden, men modstanden taget i betragtning er det ok for begge holds vedkommende. Setubal er ubesejrede i deres tre hjemmekampe; hovedårsagen til, at jeg ikke ønsker at spille imod Boavista er, at de slog selveste Benfica med 2-1 hjemme i sidste runde. Mindre vigtigt men værd at nævne, så har Boavista vundet de sidste tre indbyrdes opgør, endda uden scoring imod.

Der er gode vibes hos begge hold. Godt nok tabte Setubal ude til Pacos de Ferreira sidste runde, men man er som nævnt ubesejrede hjemme på Bonfim hvorfra man sidst ekspederede selveste Braga hjem med 2-0. Setubal har scoret i alle deres ligahjemmekampe, men opgøret imod Braga var sydportugisernes første clean sheets.

For deres part vil Boavista søge at bygge videre på sejren over Benfica. Dette bliver Jorge Simãos anden kamp i spidsen for Porto-holdet; udover det gode resultat og den næsten påfaldende indbyrdes historie kan vi derfor også tentativt udstyre Boavista med den næsten berygtede ny manager-effekt.

Samlet har vi lov at håbe på en nogenlunde offensiv approach fra begge hold. Jeg bøjer mig for, at bookmakerne anser det for mest sandsynligt, at begge hold *ikke* vil score, og vi får nok ikke det vilde målorgie at se uanset hvad der så ellers måtte ske (der bør dog være værdi i markeds-odds på over 2.5 mål, et noget mere risikabelt væddemål), men jeg kan med øje på oddset ikke se forbi værdien i, at begge hold vil komme på tavlen.

Setubal savner venstrekanten Teixeira og forsvars-reserven Patrick. Hos Boavista er midtbane Tahar og midterforsvareren Henrique ude med skader.

Liga: Portugal Primeira
Spilbar ned til: 2.22