Sportsgren: Fodbold
Udbyder: Bwin
Spil her
Dato: 15. juli, 2017 14:00
Kamp: Ural – Rostov
Spiltype: Match odds
Udfald: 1
Odds: 2.45
Spilbar ned til: 2.40
Status: Tabt

Et bet, der starter temmeligt langt ude. Der er stadig godt 1½ uge til RPL går i gang, transfervinduet står åbent, og der kan endnu nå at ske meget såvel til fordel som til ulempe for vores bet.

Alligevel erklærer jeg allerede nu værdi i et spil på Ural i denne match-up. Rostov var ikke specielt gode på fremmed græs i sidste sæson, og op til denne sæson er sydvestrusserne formelig blevet drænet for kræfter og talent såvel på banen som udenfor.

Eksempelvis er de to store profiler Christian Noboa og Dimitri Poloz draget til Zenit, endda uden, at Rostov har fået en eneste skaldet rubel for dem. Klubikonet Cesar Navas, med stor afstand RPLs bedste midterforsvarer i de sidste par sæsoner, har ikke fået forlænget sin kontrakt, sikkert pga. pengemangel, og måske værst af alt, så er Kurban Berdyev taget tilbage til Rubin Kazan. Efter alt at dømme tager han offensivspilleren, ‘den iranske Messi’, Serdar Azmoun med sig. Før Berdyev kom til Rostov for et par sæsoner siden lå klubben i permanent flirt med nedrykningsstregen.

Det er min påstand, at Rostov er på vej tilbage til de tider og har en svær sæson foran sig. Klubben er i pengenød og har mistet så mange profiler, at det meget vel kan komme til udtryk i dårlige præstationer på banen.

Ural er ikke just RPLs hotteste shit men var dog et okay hjemmehold i sidste sæson. Yekatarinenburg-holdet sluttede meget svagt, men det skyldes nok så meget, at man ikke sigtede efter andet og mere end at slutte over stregen. Op til denne sæson har man stort set fastholdt sidste års grundstamme – det kan naturligvis nå at ændre sig – og har forstærket sig beskedent men fornuftigt, f.eks. med tilknytningen af forwarden Igor Portnyagin, som man har lånt hos Lokomotiv Moskva. Portnyagin fik sidste sæson spoleret af skader men er ellers en nogenlunde driftssikker angriber.

Ural har så vidt jeg kan se haft en udmærket sæsonoptakt. Heller ikke i denne sæson ligner Yekatarinenburg-holdet et mandskab, der vil blande sig i topstriden, men en habil midterplacering bør det række til.

Samlet er der flere usikkerhedsmomenter i flere retninger fordi det er sæsonens første kamp, men med øje på Rostovs mange problemer og tab af spillere vs. Urals mere kontinuitetsprægede trup finder jeg, at værdien ligger på, at hjemmeholdet napper alle tre points.

Liga: Rusland RPL
Spilbar ned til: 2.40