Sportsgren: Basketball - NBA
Udbyder: Danske Spil
Spil her
Dato: 8. juni, 2017 3:00
Kamp: Cleveland Cavaliers – Golden State Warriors
Spiltype: Special (Inkl. OT)
Udfald: LeBron James laver en double-double
Odds: 1.50
Spilbar ned til: 1.43
Status: Vundet

Kort skriv her inden oddset falder, hvad det med forventning må gøre. Andre lincensbookies med samme oddset tilbuder udfaldet til 1.28 (Bet365) og 1.27 (Tipico) gange pengene.

I finaleserien so far har James snittet 28,5 PTS / 13 REB / 11 AST og har sikret sig en double-double ganske tidligt i begge kampe. I kamp 1 sluttede James med 28 point og 15 rebounds, på trods af ikke at spille de sidste minutter af 4.Q. I kamp 2 lavede James en triple-double med 29 point, 11 rebounds og 14 assist, igen i en kamp, hvor han ikke spillede de minutter han normalt ville gøre – denne gang under 40 minutter.

Cavaliers er nede 2-0 i serien og de skal vel nærmest gøre Lazarus kunsten efter, hvis de skal have en chance for at komme tilbage. Når det så er sagt, så var Cavaliers også nede 2-0 sidste år, da serien vendte tilbage til Cleveland. Og selvom det kan virke usandsynligt, kom de faktisk til Cleveland og havde tabt med større pointmargin sidste år kontra nu. I sidste års kamp 3, som Cavaliers vandt, lavede James en double-double med statistikkerne 32 points og 11 rebounds. Det var faktisk kun i én kamp ud af seriens i alt syv kampe sidste år, hvor James ikke lavede en double-double. Det skete i kamp 2, hvor han var 2 rebounds eller 1 assist fra.

Det er ikke noget tilfælde, at LeBron præsterer på det niveau han gør i disse kampe. De helt store spillere trives bare generelt rigtig godt når der er meget på spil. Det er b.la. dét, som gør dem så gode, som de nu engang er. Hvis vi kigger to år tilbage, var LeBron også den dominerende force, som han er i år. Her snittede han 36 PTS / 13,3 REB / 8,8 ASS. Det var det første år af denne triologi mellem Cavs og Warriors. Den serie varede seks kampe og han registrerede 5 double-doubles. Jeg anerkender, at de statistikkerne nok ikke havde været helt de samme, såfremt Kyrie og Love havde spillet den finaleserie. Men sammenlignet med sidste års statistikker, danner der sig et ganske pænt billede af hvor involveret LeBron James er. I 13 ud af James’ sidste 14 finals kampe, har han lavet en double-double.