Sportsgren: Ishockey - NHL
Udbyder: Tipico
Spil her
Dato: 20. maj, 2017 2:00
Kamp: Ottawa Senators – Pittsburgh Penguins
Spiltype: 1X2
Udfald: 1
Odds: 2.70
Spilbar ned til: 2.45
Status: Tabt

“Sens” og Pens” mødes igen i nat. Det er den fjerde kamp ud af potentielt syv mulige, og Sens fører 2-1 efter sejre hhv. ude og hjemme.

Sens har indtil nu været underdogs i langt de fleste kampe i slutspillet, men er efterhånden ved at overbevise hockeyverden om, at de ikke lige er til at slå.

Oddsmæssigt at Pens stadig favoritter, og det giver ikke så meget mening for mig. Jovist, Pens har de bedste individuelle spillere og generelt et bedre hold.

Men Sens har altså fundet nøglen indtil videre mod både Bruins, Rangers og Pens, med en solid defensiv.

Pens har kun formået at score TO mål i tre kampe mod Sens. Det er helt uhørt, da Pens var det meste scorende hold i den regulære sæson, samt i PO med langt over 3 mål. pr. kamp i snit, inden serien mod Sens.

Pens døjer stadig med skader, og de samme spillere der manglede i kamp 3, ser ud til at misse nattens kamp også. Se mit forrige spil for flere detaljer om navne, skadestyper og betydningen for holdet.

Samtidig er der tvivl om hvorvidt Murray eller Fleury starter på mål. Fleury har været en kæmpe faktor for at Pens er nået så langt i slutspillet, men i seneste kamp kom så en off-day, hvor han slap fire mål ind i første periode. Murray stod resten af kampen.

Murray var oprindelig 1. valget da slutspillet startede, men blev skadet under opvarmingen til den første slutspilskamp. Fleurys storspil har holdt Murray på bænken de seneste på kampe, selvom han var meldt klar. Men hvor klar er han, til at træde ind i slutspillet på nuværende tidspunkt, med kun to perioders kamp?

Tipico ligger højest, men der er stadig værdi hos de andre der alle ligger omkring de 2.60.