Sportsgren: Fodbold
Udbyder: Unibet
Spil her
Dato: 5. maj, 2017 20:30
Kamp: FC Köln - Werder Bremen
Spiltype: Asian handicap
Udfald: Werder Bremen (Asian 0)
Odds: 2.10
Spilbar ned til: 2.00
Status: Tabt

Ujævne Köln imod genopstandne Werder Bremen i en kamp, der mest ligner et direkte opgør om europæiske billetter næste sæson.

Det er lige før, der er gået kliché og old hat i at spille på Bremen, der forståeligt nok er et populært hold, bl a på grund af den attraktive angrebsfodbold, som man gerne vil spille. Defensiven er ikke Bremens force. Formen er god, men bremerne har kun holdt clean sheets i to af deres sidste seks kampe.

På den anden side er gedebukkene gået lidt i stå. Ikke i decideret krise – uafgjort imod Hoffenheim og Dortmund er helt okay resultater – men pointhøsten har været så tilpas mager, at man er gledet ud af de europæiske pladser.

Jeg tror, at kölnerne er villige til at satse frem ad banen i jagten på EL, hvilket rent taktisk bør passe det omstillingsglade Werder-hold perfekt. Bremen har fået frigjort deres spil efter at nedrykningsstregen er kommet på afstand, og reelt er der intet andet end Europa på spil for de to hold her.

Som man kan forvente det på dette tidspunkt i sæsonen er der en mængde skader hos begge hold, men det ser værst ud hos Köln, der bl a mangler offensiv midtbane Osako, ligesom man er nødt til at kigge dybt i tønden med højrebacks. Bremen har også nogle skader, særligt i defensiven, men det ser bedre ud end det har gjort før, Delaney er helt klar igen, og Serge Gnabry kunne måske være et bud på en impact sub.

I den endelige vurdering er Bremen nok på vej til at udvikle sig til et public bet, og med Werders notorisk inkontinente forsvar er usikkerhedsmomentet større end normalt. Men som små outsidere imod en Köln-maskine, der er gået ned i gear kan spillet på Bremen som små outsiders snildt forsvares.

Liga: Tyskland Bundesliga
Spilbar ned til: 2.00