Sportsgren: Basketball - NBA
Udbyder: Nordicbet
Spil her
Dato: 19. april, 2017 1:00
Kamp: Toronto Raptors – Milwaukee Bucks
Spiltype: Toronto Raptors antal points
Udfald: Over 100.0
Odds: 1.90
Spilbar ned til: 1.82
Status: Vundet

Grundspillets 6. bedste angreb mod grundspillets 19. bedste forsvar. Jeg er med på, at slutspillet er noget helt andet, men det giver en ret god indikation af hvordan de to hold præsterer i denne ende af banen. Især imponerende var det, at Raptors har været så godt et angrebshold, da de har mangler deres stjerne points guard Kyle Lowry store dele af sæsonen. Han spillede en forfærdelig kamp 1, så det er slet ikke utænkeligt, at han kommer ud og spiller en stor kamp i aften.

Raptors tabte overraskende kamp 1 med hele 14 points, i en kamp hvor Raptors slet ikke kunne få gang i deres angreb. Sølle 83 points blev det til mod et semi dårligt forsvar, hvor horrible skudprocenter var historien gennem hele kampen. 36% fra gulvet og 21% fra tre points skuddet. Det er ganske enkelt urealistiske procenter over længere tid for dette angreb, men også, at forsvaret kan opretholde så fine procenter imod sig.

Raptors snittede i løbet af grundspillet 106,9 points pr. kamp. At linjen ligger 7 points under normalen/gennemsnittet gør den i sig selv interessant. Som jeg har været meget inde på er slutspillet en helt anden størrelse og det er ikke utænkeligt, at hold spiller meget mere konservativt, da hver boldbesiddelse er så vigtig. Jeg tror dog bare, at Raptors vil komme ud til denne kamp som lyn og torden. De tabte kamp 1 og skal derfor ud at angribe. Det er sidste hjemmekamp for denne omgang inden serien vender til Milwaukee i to kampe. Toronto er en meget larmende publikum og jeg tror, at de vil bære deres hold og i særdeleshed holdets angreb fremad.

Statistisk set bør Raptors præsterer flotte procenter i nat og Kyle Lowry skal komme igang. Den kvalitet han har er umulig at holde nede på den måde to kampe i træk på udebane.

Alt dette samlet sammen gør, at Raptors til at score minimum tre-cifret bliver et fint bet.