Sportsgren: Fodbold
Udbyder: Bet365
Spil her
Dato: 3. april, 2017 20:45
Kamp: Inter - Sampdoria
Spiltype: Asien Handicap -1,5
Udfald: 1tal
Odds: 2.02
Spilbar ned til: 1.92
Status: Tabt

Inter tager mandag aften hjemme imod Sampdoria i en meget afgørende kamp for Inter. Inter er før denne runde 8 point efter Napoli på 3. pladsen der giver CHL kval, hvilket er det store mål for Inter. Holdet er dog som forvandlet efter man fik skiftet træner og Pioli kom til i slutningen af november. 8 point kan virke som meget, at skulle hente på Napoli når der kun restere 9 kampe, men Napolis program er ikke nemt. Napoli spiller søndag aften hjemme mod Juventus, weekenden efter møder man Lazio ude, og d. 30. april har Inter så Napoli hjemme. Det må derfor forventes at Napoli smider nogen point, og derfor skal Inter holde presset på dem.

Vigtigt at bemærke her er at kampen spilles mandag aften, hvilket giver de spillere der har være hjemme og spille landskamp en ekstra dag. Desuden skal man bemærke at Inters toscorer og formentlig vigtigste spiller Mauro Icardi ikke er på det argentinske landshold, og derfor har haft en god pause.

Sampdoria har opnået det de skal i år, og kan hverken nå fugl eller fisk. man er solidt placeret som nummer 9 i rækken, og har tilmed vundet begge lokalopgør mod Genoa. Deres motivation vil derfor næppe stige resten af sæsonen, da fokus inden længe vil være på næste sæson. Sampdorias topscorer Luis Muriel blev skadet for Colombia, og er med meget stor sandsynlighed ude til denne kamp. Det betyder at Sampdoria mangler deres klart farligste våben offensivt, men samtidig også en spiller der ikke kun laver mål, men også skaber en del af Sampdorias spil.

Markedet er rykket en smule på Inter, men vi kan stadig hente en lidt værdi. Under disse omstændigheder skal 2,02 være udmærket betalt for en klar Inter sejr.

Italien, Serie A
Spilbar ned til 1,92.