Sportsgren: Fodbold
Udbyder: Unibet
Dato: 16. april, 2016 19:30
Kamp: Estoril - Boavista
Spiltype: Asian handicap
Udfald: -0.5
Odds: 2.33
Spilbar ned til: 2.27
Status: Vundet

Vi skal til den bedste portugisiske række hvor der venter et tæt og spændende opgør imellem to hold, der slås for hvert deres mål:

Estoril har fået rystet en dårlig vinter af sig og har fortsat en yderlig chance for at nå de europæiske billetter. Der er ikke råd til at ryste på hånden med seks points op til Arouca på den nederste europæiske plads og kun 5 runder tilbage – men med et nogenlunde nådigt restprogram, der inkluderer et indbyrdes opgør imod netop Arouca kan det godt lade sig gøre.

I den anden ende af tabellen kæmper Boavista for at komme fri af bundzonen og den nedrykning, som man nu på anden sæson i træk er blevet forhåndsdømt til af de fleste observatører. Men det lille hold fra Oporto har indtil videre gjort dødsdommene til skamme og har fået slået et lille hul ned til stregen – særligt på udebane er resultaterne blevet bedre. Det taler bestemt imod dette bet, at Boavista er blevet markant bedre på fremmed græs. De skakternede har kun tabt én af deres sidste fem udekampe, og det var imod Sporting.

Med andre ord er det ikke en helt ligetil opgave, der venter for Estoril, men det kan også aflæses af markedets odds, der i øvrigt p.t. er svagt stigende. Estoril har gjort det helt udmærket på hjemmebane på det seneste. Faktisk har man ‘kun’ afgivet point i hjemmekampe til Porto, Benfica og Sporting – de tre store – i år, og man har også scoret i alle hjemmekampe i 2016. En stærkt medvirkende faktor til Estorils relative succes er angriberen Leo Bonatini, der – fraregnet angribere fra Benfica og Sporting, der holder en højere klasse – er ligatopscorer med 15 mål i 28 kampe. Det har betydning i forhold til Boavista, der er ligaens næstmindst scorende hold – og tilmed er Boavista-topscorer Ze Manuel ude med karantæne. Team news er den faktor, der vipper værdien over på hjemmesejren. Hos Estoril er midtbanefolkene Babanco og Matheus tvivlsomme med mindre skader, hos Boavista er midtbane Tengarrinha fortsat ude med en langtidsskade.

Liga: Portugal Primera

Spilbar ned til: 2.27