Sportsgren: Fodbold
Udbyder: Nordicbet
Dato: 13. april, 2016 19:00
Kamp: Feirense - Varzim
Spiltype: Match odds
Udfald: 1
Odds: 2.30
Spilbar ned til: 2.22
Status: Vundet

Sub-topopgør i den stenhårde portugisiske segunda hvor der resterer seks runder og begge hold fortsat har oprykning inden for rækkevidde.

Feirense har spillet 4 af deres sidste 5 kampe uafgjort og har ikke vundet i en måned nu hvor Varzim for deres del er ubesejrede i deres sidste fem kampe hvor man sågar har formået at score to mål i hver, såre usædvanligt for denne række hvor kampene ofte er målfattige og hvor de fleste hold stiller defensivt op – og begge hold er da også forholdsvist lavt scorende.

Men dér, hvor vores spil får det lille skub op på den rigtige side af værdilinien er netop i tilstedeværelsen, hhv. fraværet af deres respektive topscorere. Varzim må nemlig undvære deres topscorer Stanley, der er skadet, hvor Feirenses topscorer Platiny – der også er topscorer i segunda’en – er varm med 17 scoringer i 38 kampe. Godt nok fik Feirense kun 0-0 i deres sidste kamp, men det var også ude imod Penafiel, der er konger af uafgjort og lukker meget få mål ind på hjemmebane, og i øvrigt måtte man spille næsten hele anden halvleg med 10 mand.

Imod et Varzim-hold, der ikke er så supergode endda på udebane, og foruden Stanley også har flere andre fravær i offensiven giver det fordel til Feirense. Varzim fik kun 2-2 hjemme imod Farense (bemærk stavningen – det er et helt andet hold!) i en løssluppen kamp i søndags, Farenses første ude-point i lange tider. I min bog udtryk for, at Varzims forsvar er til at tale med, måske især når man har ligatopscoreren på holdkortet. Det omvendte opgør i december endte med en 1-0 udesejr til Feirense via en scoring signeret Platiny.

Så vidt Feirenses hjemmeside er målmand Makaridze tilbage i truppen efter en længere skadespause, potentielt en stor styrkelse, sågar også i offensiven da han er blevet benyttet som straffesparksskytte før. På minussiden må man undvære midterforsvareren Nuno Diogo, der har karantæne, men da han jævnligt trækker et rødt kort er det en situation, som man er vant til. Varzim får den målfarlige midtbanespiller Sá tilbage fra to spilledages karantæne.

Samlet finder jeg snæver værdi i hjemmesejren – hovedsageligt begrundet i hjemmefordel, team news, og endelig forventer jeg, at mindst ét af holdene på et tidspunkt vil slippe håndbremsen og spille mere offensivt da der ikke rigtigt er råd til at fedte rundt med flere pointdelinger hvis man vil nå med helt op i toppen af rækken.

Liga: Portugal Segunda

Spilbar ned til: 2.22