Sportsgren: Fodbold
Udbyder: Bet365
Dato: 28. februar, 2016 12:30
Kamp: Palermo – Bologna
Spiltype: Asien 0
Udfald: 1
Odds: 1.90
Spilbar ned til: 1.82
Status: No bet

Bemærk spillet er asian 0 på Palermo, altså får vi indskuddet retur ved kryds.

Selvom det er tidligt på sæsonen, og man skal passe på med at bruge sætningen, så vil undertegnede dog alligevel betegne denne kamp som en nøglekamp for Palermo. Palermo har siden november været i dyb krise, og som altid betyder det at der er gang i svingdøren, så altså efter hvordan man gør det op har Palermo siden november haft 3-5 trænere. Nu har man så klogeligt hentet Iachini tilbage, som føret dem tilbage i Serie A, og stod i spidsen for holdet i hele sidste sæson.
Han lagde skidt fra land ved at tabe 0-5 ude til Roma, men tror personligt mere eller mindre Palermo havde afskrevet den kamp. Nu møder man Bologna hjemme i en kamp man ikke må tabe. Man er i forvejen i dårlig form, og bagved begynder bundholdene alle at få point, så nu er man med i nedrykningskampen. For Palermo er denne kamp af stor betydning taber man i dag, vil man satdig være over stregen, men så hedder programmet Inter ude, Napoli hjemme, udekampe imod Chievo og Empoli, hjemmekamp imod Lazio og udekamp imod Juventus.

Vigtig er det at man til dagens kamp har sin 1. målmand og anfører Sorrentino med i truppen igen, og jeg forventer han spiller. Derudover har man et par skader uden afgørende betydning.

Bologna har jeg skrevet en del op på det seneste, og de gør det godt. Nu er de dog havnet i det man kan betegne som ingenmandsland, idet de har 11 point ned til Frosinone under stregen, og 14 point op til Inter der har den sidste EL plads. Så reelt kan Bologna hverken nå fugl eller fisk, og de skal nok skrabe point sammen til de ikke ender i nedrykningskampen.

Motivation og spot betyder meget i Italien, og denne kamp er langt vigtigere for Palermo end Bologna. Prisen er skredet en smule henover natten, men 1,90 er stadig fint på asian 0 på Palermo.

Italien, Serie A
Spilbar ned til 1,82